LOADING...

Basic Attention Token

Basic Attention Token

BAT
Price
€ 0,223345
-1,13%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#191
Market cap
€ 367.3M
Volume (24h)
€ 8.16M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Basic Attention Token

Wat is Basic Attention Token?

Basic Attention Token (BAT) is een cryptocurrency die is ontwikkeld als onderdeel van de Brave Browser, een privacy-georiënteerde webbrowser die is gebouwd op de blockchain-technologie. De missie van BAT is om een efficiënte en veilige manier te bieden om gebruikers en adverteerders samen te brengen en om een nieuwe manier van digitaal adverteren mogelijk te maken. BAT wordt gebruikt als beloning voor gebruikers die hun aandacht en gegevens delen met adverteerders en kan ook worden gebruikt om advertentieruimte te kopen.

Investeren in Basic Attention Token

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Basic Attention Token, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Basic Attention Tokens kopen en verkopen. BAT heeft een groot potentieel omdat het een innovatieve en veelbelovende oplossing biedt voor de problemen van digitaal adverteren, zoals privacy en fraude. De Brave Browser heeft al een aanzienlijk gebruikersbestand en is hard op weg om de mainstream te bereiken, wat een grote impact kan hebben op de groei van BAT. Met een sterk ontwikkelingsteam en partners zoals Coinbase en Uphold, heeft Basic Attention Token alles in huis om een belangrijke speler te worden in de toekomst van digitaal adverteren. Overweeg zeker om in Basic Attention Token te investeren via Knaken als je op zoek bent naar een innovatieve en veelbelovende investeringsmogelijkheid!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Basic Attention Token te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Basic Attention Token te kopen.

  Je kunt Basic Attention Token selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Basic Attention Token kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Basic Attention Token kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Basic Attention Token te kopen?

  De huidige koers van Basic Attention Token vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Basic Attention Token deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Basic Attention Token kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Basic Attention Token storten naar Knaken?

  Zoek naar Basic Attention Token in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Basic Attention Token stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Basic Attention Token opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Basic Attention Token in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Basic Attention Token alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?