LOADING...

Kava

Kava

KAVA
Price
€ 0,36685
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#133
Market cap
€ 430.56M
Volume (24h)
€ 13.31M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Kava

Wat is Kava?

Kava is een blockchain platform dat gedecentraliseerde financiële diensten (DeFi) aanbiedt. Het Kava platform maakt het mogelijk om leningen te verstrekken en te ontvangen, activa te staken en te verhandelen, en rente te verdienen op je crypto holdings. Kava is opgericht in 2018 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt.

Investeren in Kava?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Kava, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Kava coin kopen en verkopen. Kava heeft een sterke focus op DeFi en biedt een breed scala aan financiële diensten op de blockchain. Het platform heeft al een aantal belangrijke partnerships gesloten, waaronder met Binance, de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. Met de toenemende populariteit van DeFi, heeft Kava een enorm potentieel om te groeien en een belangrijke speler te worden in de financiële wereld van de toekomst. Naast Kava biedt Knaken vele coins aan zoals Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Stacks, Aptos, CardanoDogecoinShiba Inu, TetherLido DAO en Polygon.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Kava te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Kava te kopen.

  Je kunt Kava selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Kava kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Kava kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Kava te kopen?

  De huidige koers van Kava vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Kava deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Kava kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Kava storten naar Knaken?

  Zoek naar Kava in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Kava stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Kava opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Kava in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Kava alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?