LOADING...

Barnbridge

Barnbridge

BOND
Price
€ 2,4075
-1,72%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#876
Market cap
€ 20.44M
Volume (24h)
€ 2.59M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Barnbridge

Wat is Barnbridge?

BarnBridge is een gedecentraliseerd financieel platform dat is gebouwd op de Ethereum blockchain en dat gericht is op het beheer van risico's in gedecentraliseerde financiële producten. BarnBridge coin is de officiële cryptocurrency van het platform en wordt gebruikt om transacties op het platform te faciliteren en als beloning voor gebruikers die bijdragen aan de groei van het platform. Het doel van BarnBridge is om het risico van de gedecentraliseerde financiële markt te verminderen en meer investeerders te trekken door een breder scala aan financiële producten aan te bieden.

Investeren in Barnbridge coin?

Koop vandaag nog BarnBridge coin bij Knaken en profiteer van de opkomst van gedecentraliseerde financiën. BarnBridge biedt een unieke oplossing voor het beheer van risico's in gedecentraliseerde financiële producten en heeft al de aandacht getrokken van grote investeerders en blockchain-experts. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van financiën met BarnBridge coin.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Barnbridge te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Barnbridge te kopen.

  Je kunt Barnbridge selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Barnbridge kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Barnbridge kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Barnbridge te kopen?

  De huidige koers van Barnbridge vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Barnbridge deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Barnbridge kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Barnbridge storten naar Knaken?

  Zoek naar Barnbridge in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Barnbridge stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Barnbridge opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Barnbridge in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Barnbridge alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?