LOADING...

EOS

EOS

EOS
Price
€ 0,57515
-5,66%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#101
Market cap
€ 702.57M
Volume (24h)
€ 104.62M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over EOS

Wat is EOS?

EOS is een blockchain-protocol dat is ontworpen om snelle en schaalbare decentrale applicaties te ondersteunen. Het biedt ontwikkelaars een platform om gedecentraliseerde applicaties te bouwen en te implementeren op een manier die sneller en goedkoper is dan veel andere blockchain-protocollen.

Investeren in EOS?

Als je op zoek bent naar een veelbelovende cryptocurrency om in te investeren, dan is EOS misschien wel de juiste keuze voor jou. EOS is een blockchain-protocol dat het mogelijk maakt om gedecentraliseerde applicaties te ontwikkelen en te implementeren op een efficiënte en schaalbare manier. Met de potentie om veel gebruikers en transacties te verwerken, kan EOS een waardevolle toevoeging zijn aan jouw cryptocurrency-portfolio.Bij Knaken bieden we jou de mogelijkheid om eenvoudig in EOS te investeren en te profiteren van de groeiende populariteit van dit blockchain-protocol. Onze gebruiksvriendelijke interface en veilige opslagmogelijkheden maken het gemakkelijk om jouw EOS-investering te beheren en te volgen.Wacht niet langer en begin vandaag nog met investeren in EOS bij Knaken. Samen kunnen we bouwen aan een gedecentraliseerde toekomst.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om EOS te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om EOS te kopen.

  Je kunt EOS selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik EOS kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel EOS kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om EOS te kopen?

  De huidige koers van EOS vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van EOS deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is EOS kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik EOS storten naar Knaken?

  Zoek naar EOS in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je EOS stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik EOS opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek EOS in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je EOS alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?