LOADING...

Alchemix

Alchemix

ALCX
Price
€ 17,73
-5,58%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#634
Market cap
€ 43.96M
Volume (24h)
€ 2.62M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Alchemix

Wat is Alchemix?

Alchemix is een gedecentraliseerd financieel protocol dat de mogelijkheid biedt om direct liquide middelen te genereren uit toekomstige inkomstenstromen, zonder dat je de onderliggende activa hoeft te verkopen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van zogenaamde "alchemische" leningen, waarbij gebruikers een lening kunnen nemen in de vorm van de Alchemix stablecoin (ALUSD) tegenover het onderpand van hun cryptocurrency. Vervolgens wordt de lening terugbetaald met de rente die wordt gegenereerd door het onderpand. Het unieke van Alchemix is dat het in staat is om deze rente alvast vooruit te betalen in de vorm van een nieuwe token genaamd Alchemix Yield Dollar (AYD).

Investeren in Alchemix?

Ben je op zoek naar een spannende nieuwe manier om je cryptocurrency te laten groeien? Dan moet je zeker eens kijken naar Alchemix, een revolutionair nieuw protocol dat gebruik maakt van "alchemische" leningen om direct liquide middelen te genereren uit toekomstige inkomstenstromen. Door te investeren in Alchemix via Knaken, kun je profiteren van deze innovatieve benadering van financiële dienstverlening en tegelijkertijd profiteren van de groeiende populariteit van cryptocurrency.Investeer vandaag nog in Alchemix via Knaken en ontdek hoe dit unieke protocol je kan helpen om je cryptocurrency te laten groeien op een veilige en betrouwbare manier. Met Knaken als je broker, kun je erop vertrouwen dat je investering in goede handen is en dat je altijd de best mogelijke prijs krijgt voor je Alchemix tokens. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met investeren en ervaar zelf de voordelen van Alchemix!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Alchemix te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Alchemix te kopen.

  Je kunt Alchemix selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Alchemix kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Alchemix kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Alchemix te kopen?

  De huidige koers van Alchemix vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Alchemix deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Alchemix kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Alchemix storten naar Knaken?

  Zoek naar Alchemix in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Alchemix stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Alchemix opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Alchemix in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Alchemix alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?