LOADING...

Livepeer

Livepeer

LPT
Price
€ 18,99
-6,65%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#107
Market cap
€ 676.82M
Volume (24h)
€ 57.18M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Livepeer

Wat is Livepeer?

Livepeer is een gedecentraliseerd videostreamingnetwerk dat gebruikmaakt van blockchain-technologie. Het doel van Livepeer is om een robuuste en schaalbare infrastructuur te bieden voor livestreaming van hoge kwaliteit zonder afhankelijk te zijn van centrale partijen.

Investeren in Livepeer?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in een innovatief en disruptief project, dan is Livepeer zeker iets om in de gaten te houden. Met zijn gedecentraliseerde aanpak en sterke gemeenschap heeft het project de potentie om de videostreamingindustrie op zijn kop te zetten.Als je wilt investeren in Livepeer, is Knaken een geweldige broker om mee te beginnen. Met zijn gebruiksvriendelijke platform en veilige infrastructuur, kun je gemakkelijk en veilig investeren in Livepeer. Bovendien biedt Knaken uitstekende ondersteuning en een breed scala aan handelsopties, zodat je altijd controle hebt over je investeringen.Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in Livepeer bij Knaken en profiteer van de groeiende populariteit van dit innovatieve project!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Livepeer te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Livepeer te kopen.

  Je kunt Livepeer selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Livepeer kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Livepeer kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Livepeer te kopen?

  De huidige koers van Livepeer vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Livepeer deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Livepeer kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Livepeer storten naar Knaken?

  Zoek naar Livepeer in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Livepeer stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Livepeer opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Livepeer in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Livepeer alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?