LOADING...

Shiden

Shiden

SDN
Price
€ 0,174
+ 1,16%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#982
Market cap
€ 12.15M
Volume (24h)
€ 405.29K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Shiden

Wat is Shiden?

Shiden is een blockchain-platform dat is gebouwd op Polkadot en gericht is op het bieden van een gedecentraliseerde infrastructuur voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en Defi-toepassingen. Het is ontworpen om de nadelen van andere blockchain-netwerken aan te pakken door een schaalbare, interoperabele en goedkope oplossing te bieden voor het uitvoeren van gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten.

Investeren in Shiden?

Door te investeren in Shiden bij Knaken, kun je profiteren van de groeiende populariteit van gedecentraliseerde applicaties en Defi-toepassingen. Shiden is een veelbelovend platform dat wordt ondersteund door een sterk team van ontwikkelaars en wordt gesteund door enkele van de grootste namen in de blockchain-industrie.Bovendien is het investeren in Shiden bij Knaken heel eenvoudig en veilig. Knaken is een betrouwbare broker die de hoogste veiligheidsnormen hanteert en een breed scala aan cryptocurrencies en blockchain-projecten ondersteunt, waaronder Shiden.Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in Shiden bij Knaken en profiteer van de groeiende populariteit van dit veelbelovende blockchain-platform.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Shiden te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Shiden te kopen.

  Je kunt Shiden selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Shiden kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Shiden kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Shiden te kopen?

  De huidige koers van Shiden vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Shiden deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Shiden kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Shiden storten naar Knaken?

  Zoek naar Shiden in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Shiden stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Shiden opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Shiden in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Shiden alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?