LOADING...

Kyber Network

Kyber Network

KNC
Price
€ 0,5687
-17,81%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#365
Market cap
€ 119.88M
Volume (24h)
€ 29.21M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Kyber Network

Wat is Kyber Network?

Kyber Network is een decentraal protocol dat de uitwisseling van cryptocurrencies mogelijk maakt zonder tussenkomst van een centrale autoriteit. Dit betekent dat gebruikers in staat zijn om direct en veilig digitale activa te ruilen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de betrouwbaarheid van een centrale partij. Het protocol maakt gebruik van smart contracts op de Ethereum blockchain en biedt ondersteuning voor een breed scala aan tokens, waaronder ERC-20 en ERC-721 tokens.

Investeren in Kyber Network?

Als je op zoek bent naar een spannende kans om te investeren in de wereld van cryptocurrencies, dan is Kyber Network zeker de moeite waard om te overwegen. Het platform heeft zich bewezen als een van de leidende decentrale exchanges in de ruimte en heeft al een indrukwekkende track record opgebouwd.Door te investeren in Kyber Network via Knaken, kun je profiteren van de groeiende populariteit van dit innovatieve platform en de potentieel aanzienlijke rendementen die het kan bieden. Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Kyber Network tokens kopen en verkopen, en heb je toegang tot de nieuwste tools en functies om je investeringen te beheren en te laten groeien. Of je nu nieuw bent in de wereld van cryptocurrencies of een ervaren handelaar, Kyber Network is een uitstekende keuze voor je portfolio.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Kyber Network te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Kyber Network te kopen.

  Je kunt Kyber Network selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Kyber Network kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Kyber Network kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Kyber Network te kopen?

  De huidige koers van Kyber Network vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Kyber Network deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Kyber Network kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Kyber Network storten naar Knaken?

  Zoek naar Kyber Network in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Kyber Network stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Kyber Network opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Kyber Network in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Kyber Network alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?