LOADING...

Polygon
Polygon
MATIC
€ 0,61259999
+ 1,52%
Volume 24u € 434.980.654

Polygon Kopen

Polygon coin

Polygon (voorheen Matic) is het eerste gebruiksvriendelijke schalings platform voor Ethereum. Het speciaal onderdeel aan Polygon is dat het een speciaal flexibel framework heeft dat het heel makkelijk maakt om nieuwe applicaties te bouwen. Het project wil de massale acceptatie van cryptocurrencies stimuleren door de schaalbaarheidsproblemen van veel blockchains op te lossen.

MATIC, de native tokens van Polygon, is een ERC-20-token dat draait op de Ethereum-blockchain. De tokens worden gebruikt voor betalingsdiensten op Polygon en als betalingsvaluta tussen gebruikers die actief zijn binnen het Polygon-ecosysteem. De transactiekosten op Polygon-zijketens worden ook betaald in MATIC-tokens.

Hoe werkt de polygon coin?

Polygon is een blockchain protocol dat zich richt op het schalen van het ethereum netwerk. Hierdoor veranderd ethereum in een multi-chain systeem. Dit systeem met meerdere ketens is verwant aan andere systemen zoals Polkadot, cosmos en Avalanche. Maar dan met de voordelen van de veiligheid, het levendige ecosysteem en de openheid van Ethereum.

Polygon combineert het Plasma Framework en Proof-of-Stake. Het Plasma-framework dat wordt gebruikt door Polygon maakt de eenvoudige uitvoering van schaalbare en slimme contracten mogelijk.

Het Plasma-framework geeft Polygon het potentieel om een onbeperkt aantal gedecentraliseerde applicaties op hun infrastructuur te huisvesten zonder de normale nadelen te ervaren die vaak voorkomen bij Proof-of-Work-blockchains. Tot nu toe heeft Polygon meer dan 50 DApps aangetrokken naar zijn PoS-beveiligde Ethereum-zijketen.

Polygon coin kopen met iDEAL

Polygon coin kopen met iDEAL is veilig en simpel op het Knaken Platform. Naast kopen met iDEAL is het ook mogelijk om jou favoriete crypto te kopen met creditcard, bankoverschrijving of Giropay. Op deze manier kan jij altijd je favoriete betaalmethode gebruiken.

Naast Polygon beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Cardano, Ethereum, Litcoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Bitcoin Cash, Aave en Algorand.

Meer informatie over alle koersen

Naast alle informatie over de Polygon koers beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins en koersinformatie zoals de Bitcoin koers, Ethereum koers, Solana koers, Ripple koers, Dogecoin koers, USD coin koers, Teher koers, Cardano koers, Polkadot koers, Chainlink koers, Litecoin koers, Stellar Lumens koers, Axie Infinity koers, Tezos koers, Ethereum classic koers, Decentraland koers, Nano koers, Loopring koers en Cosmos koers.