LOADING...

Rarible

Rarible

RARI
Price
€ 2,02
-3,36%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#588
Market cap
€ 52.2M
Volume (24h)
€ 714.32K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Rarible

Wat is Rarible?

Rarible is een gedecentraliseerd platform gebouwd op de Ethereum blockchain waar gebruikers digitale assets kunnen maken, kopen en verkopen, zoals NFT's (Non-Fungible Tokens) en andere digitale kunstwerken. Het platform heeft als doel om de digitale kunstwereld te democratiseren en kunstenaars meer controle te geven over hun eigen creaties.

Investen in Rarible?

Ontdek de spannende wereld van digitale kunst en investeer in de toekomst van het online kunstverzamelen met Rarible coin. Bij Knaken kunt u gemakkelijk Rarible coin kopen en profiteren van de groeiende populariteit van NFT's en digitale kunstwerken. Met Rarible coin kunt u deelnemen aan het Rarible-ecosysteem en genieten van de voordelen van een gedecentraliseerde markt. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van digitale kunst met Rarible coin. Naast de Rarible coin beschikt Knaken over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, cardano, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Gnosis, Aave en Algorand.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Rarible te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Rarible te kopen.

  Je kunt Rarible selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Rarible kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Rarible kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Rarible te kopen?

  De huidige koers van Rarible vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Rarible deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Rarible kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Rarible storten naar Knaken?

  Zoek naar Rarible in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Rarible stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Rarible opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Rarible in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Rarible alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?