LOADING...

Ren

Ren

REN
Price
€ 0,04845
-5,03%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#583
Market cap
€ 51.96M
Volume (24h)
€ 8.42M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Ren

Wat is REN?

REN staat voor Republic Protocol's Darknode Empowerment Network en is een decentraal netwerk dat interoperabiliteit biedt tussen verschillende blockchain-platforms. Het netwerk maakt gebruik van een privé-orderboek en een matching-engine om een gedecentraliseerde uitwisseling van digitale activa mogelijk te maken.

Investeren in REN?

Heb je ooit gedacht aan het investeren in een decentraal netwerk dat interoperabiliteit tussen verschillende blockchain-platforms mogelijk maakt? Dan is REN, Republic Protocol's Darknode Empowerment Network, de juiste keuze voor jou! REN maakt gebruik van een privé-orderboek en een matching-engine om een gedecentraliseerde uitwisseling van digitale activa mogelijk te maken, waardoor het een unieke en waardevolle investering is voor jouw portefeuille.Bij Knaken kun je gemakkelijk investeren in REN en profiteren van de groeiende populariteit van dit innovatieve netwerk. Met ons gebruiksvriendelijke platform en uitstekende klantenservice staan wij altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het investeren in REN.Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met investeren in REN en zie jouw portefeuille groeien!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Ren te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Ren te kopen.

  Je kunt Ren selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Ren kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Ren kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Ren te kopen?

  De huidige koers van Ren vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Ren deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Ren kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Ren storten naar Knaken?

  Zoek naar Ren in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Ren stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Ren opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Ren in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Ren alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?