LOADING...

SushiSwap

SushiSwap

SUSHI
Price
€ 1,1815
+ 0,85%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#249
Market cap
€ 309.29M
Volume (24h)
€ 50.31M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over SushiSwap

Wat is Sushiswap?

Sushiswap is een gedecentraliseerde cryptocurrency exchange gebouwd op het Ethereum-netwerk. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om cryptocurrencies te verhandelen zonder tussenkomst van een centrale autoriteit. Door gebruik te maken van een geautomatiseerd market maker-model, biedt Sushiswap liquiditeit en efficiëntie bij het verhandelen van cryptocurrencies.

Investeren in Sushiswap

Jij wilt profiteren van de groeiende populariteit van cryptocurrencies en Sushiswap biedt een geweldige kans om te investeren in een innovatief en groeiend platform. Door te investeren in Sushiswap bij Knaken, kun je profiteren van de voordelen van gedecentraliseerde exchanges en de potentie van de snelgroeiende cryptocurrency-markt. Mis deze kans niet en begin nu met investeren in Sushiswap. Onze broker biedt eenvoudige en veilige toegang tot deze opwindende cryptocurrency exchange.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om SushiSwap te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om SushiSwap te kopen.

  Je kunt SushiSwap selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik SushiSwap kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel SushiSwap kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om SushiSwap te kopen?

  De huidige koers van SushiSwap vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van SushiSwap deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is SushiSwap kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik SushiSwap storten naar Knaken?

  Zoek naar SushiSwap in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je SushiSwap stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik SushiSwap opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek SushiSwap in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je SushiSwap alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?