LOADING...

Ankr

Ankr

ANKR
Price
€ 0,026075
+ 0,61%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#175
Market cap
€ 281.19M
Volume (24h)
€ 6.89M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Ankr

Ankr coin kopen

Als je bekend bent met crypto-uitwisselingen, herken je Ankr misschien. Het wordt vermeld als een van de belangrijkste crypto-uitwisselingen en is een geweldige investeringsoptie in de crypto-gemeenschap. Ankr is in 2017 gemaakt en ontwikkeld door Chandler Song, Ryan Fang en Stanley Wu aan de University of California Berkeley.Het Ankr-hulpprogrammatoken heeft tal van toepassingen, waaronder, maar niet beperkt tot: een betalingsmethode, stemmen over bestuursvoorstellen en uitzetten.

Wat is Ankr?

Ankr is een op blockchain gebaseerd platform voor het ontwikkelen van een gedecentraliseerd internet. Voor mensen die niet bekend zijn met crypto-uitwisselingen: een blockchain is een lijst met transacties die iedereen kan bekijken of verifiëren.Ankr is ook een Ethereum-token dat Ankr, een Web3-infrastructuur, aandrijft. Hiermee kunnen gebruikers knooppunten implementeren op Proof of Stake (PoS) blockchains, waardoor het een geweldige manier is om inkomsten te verdienen! Gebruikers kunnen ook hun PoS-tokens inzetten en toegang krijgen tot gedecentraliseerde financiële applicaties. Beginnen is een uitdaging vanwege obstakels zoals hardware-investeringen en technische vaardigheid.Ankr heeft het proces om knooppunten te maken echter vereenvoudigd met slechts een paar klikken voor tientallen blockchains. In ruil daarvoor betalen gebruikers een maandelijks bedrag aan Ankr voor diensten die op het platform worden geleverd.

Ankr crypto

Het Ankr-token betaalt voor services binnen het Anker-ecosysteem, hoewel er een beperkt aanbod beschikbaar is. Er zijn ongeveer 27.000 houders van Ankr-tokens vanaf juli 2021 en 10 miljard tokens in totaal.Er zijn een aantal belangrijke voordelen van het Ankr-token. Het eerste voordeel is dat ze kunnen betalen voor Ankr-services zoals het Premium Plan en API-services. Ten tweede stellen Ankr-tokens de houders in staat deel te nemen aan on-chain governance. On-chain governance is een manier voor de gebruikers om wijzigingen in cryptocurrency-blockchains te beheren en door te voeren. Ankr-tokenhouders mogen stemmen voor wijzigingen binnen hun blockchain.

Meer informatie over alle koersen

Naast alle informatie over de Ankr koers beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins en koersinformatie zoals de Bitcoin koers, Ethereum koers, Solana koers, Ripple koers, Dogecoin koers, USD coin koers, Teher koers, Cardano koers, Polkadot koers, Chainlink koers, Litecoin koers, Stellar Lumens koers, Axie Infinity koers, Tezos koers, Ethereum classic koers, Decentraland koers, Nano koers, Loopring koers en Cosmos koers.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Ankr te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Ankr te kopen.

  Je kunt Ankr selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Ankr kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Ankr kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Ankr te kopen?

  De huidige koers van Ankr vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Ankr deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Ankr kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Ankr storten naar Knaken?

  Zoek naar Ankr in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Ankr stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Ankr opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Ankr in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Ankr alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?