LOADING...

Florin

Florin

XFL
Price
€ 2,59401996
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#9999999
Market cap
€ 3.81M
Volume (24h)
Unknown
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Florin

Wat is de Florin ($XFL)?

Florin (9,70 USD, en het heeft een circulerend aanbod van 136.914 XFL munten en een maximale voorraad van 210.000 XFL munten. De prijs van Florin is de afgelopen 7 dagen met 100,00% gestegen en is de afgelopen 24 uur met 100,00% toegenomen.

Wat is de technologie achter Florin

Florin ($XFL) is gebouwd op blockchain-technologie, die snelle en veilige transacties biedt. Het maakt gebruik van een mandje van fiat-gekoppelde valuta's om een stabiele waarde te behouden. Florin is ontworpen om een gebruiksvriendelijke cryptocurrency te zijn die bewezen technologie gebruikt en uiterst schaars is. De technologie achter Florin is gericht op het bieden van een sterke waardeopslag voor houders.

Hoe verschilt Florin's technologie van andere cryptocurrencies

Florin ($XFL) onderscheidt zich van andere cryptocurrencies op een aantal manieren:

 • Snellere transactiesnelheid: Florin heeft een snellere transactiesnelheid en kan transacties in slechts enkele seconden bevestigen, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor gebruikers.
 • Stabiele waarde: Florin maakt gebruik van een mandje van fiat-gekoppelde valuta's om een stabiele waarde te behouden, wat anders is dan andere cryptocurrencies, die zeer volatiel kunnen zijn.
 • Ontworpen voor waarde: Het hoofddoel van Florin is om een sterk waardeopslagproject te worden, wat verschilt van andere cryptocurrencies die misschien andere doelen of gebruiksgevallen hebben.
 • Gebruiksvriendelijk: Florin is ontworpen om een gebruiksvriendelijke cryptocurrency te zijn die bewezen technologie gebruikt en uiterst schaars is, wat het misschien toegankelijker maakt voor een breder scala aan gebruikers.

Over het algemeen is Florin's technologie gericht op het leveren van een snelle, stabiele en waardevolle cryptocurrency die gemakkelijk te gebruiken is.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Florin te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Florin te kopen.

  Je kunt Florin selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Florin kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Florin kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Florin te kopen?

  De huidige koers van Florin vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Florin deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Florin kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Florin storten naar Knaken?

  Zoek naar Florin in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Florin stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Florin opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Florin in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Florin alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?