LOADING...

Yield Guild Games

Yield Guild Games

YGG
Price
€ 0,684
-1,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#197
Market cap
€ 265.31M
Volume (24h)
€ 36.94M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Yield Guild Games

Wat is Yield Guild Games?

Yield Guild Games (YGG) is een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) die zich richt op het investeren in en beheren van in-game activa en virtuele werelden. Het doel van YGG is om gamers te helpen bij het verdienen van inkomsten door het spelen van play-to-earn spellen, zoals Axie Infinity en The Sandbox. Door middel van crowdsourcing en investeringen van leden, koopt YGG virtuele items en verhuurt deze aan gamers, die deze items kunnen gebruiken om inkomsten te genereren.

Investeren in Yield Guild Games?

YGG is een gedecentraliseerde autonome organisatie die zich richt op het investeren in en beheren van in-game activa en virtuele werelden. Dit betekent dat ze investeren in populaire play-to-earn spellen en virtuele items kopen die gamers kunnen gebruiken om inkomsten te genereren.Door te investeren in YGG via Knaken, krijg je de kans om deel te nemen aan de groeiende play-to-earn markt en de potentieel enorme inkomsten die dit met zich meebrengt. YGG heeft al een indrukwekkend portfolio van in-game items en virtuele landgoederen opgebouwd, en hun netwerk van gamers en investeerders blijft groeien.Bovendien is YGG een gedecentraliseerde autonome organisatie, wat betekent dat de besluitvorming wordt gedaan door de gemeenschap van leden en investeerders. Dit geeft een gevoel van democratie en transparantie, en stelt iedereen in staat om mee te doen en hun stem te laten horen.Als je geïnteresseerd bent in het investeren in de toekomst van gaming en het verdienen van inkomsten door middel van virtuele werelden, dan is YGG een geweldige kans om dit te doen. Bij Knaken kun je gemakkelijk investeren in YGG en profiteren van de groeiende play-to-earn markt.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Yield Guild Games te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Yield Guild Games te kopen.

  Je kunt Yield Guild Games selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Yield Guild Games kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Yield Guild Games kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Yield Guild Games te kopen?

  De huidige koers van Yield Guild Games vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Yield Guild Games deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Yield Guild Games kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Yield Guild Games storten naar Knaken?

  Zoek naar Yield Guild Games in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Yield Guild Games stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Yield Guild Games opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Yield Guild Games in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Yield Guild Games alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?