LOADING...

Tron

Tron

TRX
Price
€ 0,106055
+ 0,53%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#13
Market cap
€ 9.84B
Volume (24h)
€ 422.59M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Tron

Wat is Tron netwerk?

Tron is een blockchain platform en cryptocurrency dat is ontworpen om een gedecentraliseerd entertainment ecosysteem te creëren. Het Tron platform maakt het mogelijk om digitale content te delen, op te slaan en te verhandelen, en maakt daarbij gebruik van slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (dApps). Tron is opgericht in 2017 door Justin Sun en heeft sindsdien een aanzienlijke groei doorgemaakt. Momenteel wordt dit netwerk veel gebruikt voor USDT transacties.

Investeren in Tron?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Tron, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Tron kopen en verkopen. Tron heeft een groot potentieel omdat het zich richt op een markt die nog volop in ontwikkeling is en het heeft een sterk team van ontwikkelaars achter zich. Bovendien heeft het Tron platform al een aantal belangrijke partnerships gesloten, waaronder met de Chinese social media gigant, Baidu. Als je op zoek bent naar een spannende nieuwe investering, overweeg dan zeker om in Tron te investeren via Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Tron te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Tron te kopen.

  Je kunt Tron selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Tron kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Tron kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Tron te kopen?

  De huidige koers van Tron vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Tron deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Tron kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Tron storten naar Knaken?

  Zoek naar Tron in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Tron stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Tron opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Tron in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Tron alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?