LOADING...

Pepe

Pepe

PEPE
Price
€ 0,000010
-5,22%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#23
Market cap
€ 4.83B
Volume (24h)
€ 690.09M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Pepe

Wat is PEPE coin?

Pepe Coin (MEME), is een ERC-20 token op het ethereum netwerkt gebaseerd op een internetfenomeen: de Pepe the Frog. Pepe the Frog is een populair stripfiguur dat in talloze memes wordt gebruikt en een cultstatus heeft verworven op internet. Pepe Coin is ontstaan als een speelse en informele benadering van cryptocurrency en blockchain-technologie, met als doel het creëren van een gemeenschap rondom memes en digitale kunst.
Pepe Coin werd gelanceerd in midden 2023. Je zou dus kunnen zeggen dat PEPE coint tot tweede generatie memecoins toebehoort.
MAKE MEMECOINS GREAT AGAIN
Hoewel Pepe Coin begon als een luchtige en humoristische benadering van cryptocurrency, heeft het een toegewijde gemeenschap van fans en verzamelaars van digitale kunst aangetrokken. Houd er echter rekening mee dat het investeren in coins zoals Pepe Coin riskant kan zijn, en het is belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat je besluit om te investeren.
Op de blockchain is te zien dat de bedenkers van de coin 6.9% van de supply in een aparte mustisig wallet bewaren bedoelt om te gebruiken voor bijvoorbeeld exchange listings. Let op dat dit geen garantie biedt dat de bedenkers dit ook waarmaken. Hier vind je de verdeling van de supply:https://etherscan.io/token/0x6982508145454ce325ddbe47a25d4ec3d2311933#balances 

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Pepe te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Pepe te kopen.

  Je kunt Pepe selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Pepe kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Pepe kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Pepe te kopen?

  De huidige koers van Pepe vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Pepe deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Pepe kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Pepe storten naar Knaken?

  Zoek naar Pepe in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Pepe stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Pepe opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Pepe in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Pepe alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?