LOADING...

Maker

Maker

MKR
Price
€ 3.099,95
+ 0,29%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#38
Market cap
€ 3.03B
Volume (24h)
€ 151.76M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Maker

Wat is Maker?

Maker is een cryptocurrency die draait op het Ethereum netwerk en is ontworpen als een stabielecoin die de waarde van de Amerikaanse dollar volgt. Het Maker-protocol maakt gebruik van een complex systeem van smart contracts om de prijs van de Maker-token stabiel te houden, wat het een populaire keuze maakt voor investeerders die op zoek zijn naar een betrouwbare digitale valuta.

Investeren in Maker?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare cryptocurrency om in te investeren, dan is Maker zeker de moeite waard om te overwegen. Het biedt niet alleen een stabiele waarde, maar heeft ook een solide track record van groei en adoptie in de blockchain-wereld.Bij Knaken, een toonaangevende broker in cryptocurrency-handel, kun je Maker eenvoudig kopen en verkopen tegen concurrerende tarieven. Door te investeren in Maker via Knaken, kun je profiteren van de groeiende populariteit van deze cryptocurrency en mogelijk profiteren van toekomstige prijsstijgingen. Of je nu nieuw bent in de wereld van cryptocurrency of een doorgewinterde investeerder, het is de moeite waard om Maker te overwegen als een potentiële aanvulling op je portfolio.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Maker te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Maker te kopen.

  Je kunt Maker selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Maker kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Maker kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Maker te kopen?

  De huidige koers van Maker vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Maker deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Maker kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Maker storten naar Knaken?

  Zoek naar Maker in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Maker stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Maker opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Maker in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Maker alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?