LOADING...

STEPN

STEPN

GMT
Price
€ 0,1655
-1,75%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#151
Market cap
€ 381.59M
Volume (24h)
€ 19.92M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over STEPN

Wat is STEPN?

STEPN is een blockchain-project dat zich richt op het verbeteren van mobiliteit door middel van een gedecentraliseerd platform dat gebruikers in staat stelt hun persoonlijke mobiliteitsgegevens te delen en te verdienen. Door het delen van deze gegevens, zoals GPS-locatie en rijgedrag, kunnen gebruikers worden beloond met STEPN-tokens, die kunnen worden ingewisseld voor verschillende beloningen, waaronder kortingen op autoverzekeringen en brandstof.

Investeren in STEPN?

Als je op zoek bent naar een innovatief blockchain-project om in te investeren, overweeg dan om te investeren in STEPN bij Knaken. STEPN heeft een solide en ervaren team achter zich, met een duidelijke visie en strategie voor de toekomst. Door te investeren in STEPN, profiteer je niet alleen van mogelijke prijsstijgingen van de STEPN-token, maar steun je ook een project dat de mobiliteit van mensen verbetert en bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Met Knaken, een betrouwbare en veilige broker, kun je gemakkelijk en snel investeren in STEPN en profiteren van de groei van dit veelbelovende blockchain-project.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om STEPN te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om STEPN te kopen.

  Je kunt STEPN selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik STEPN kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel STEPN kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om STEPN te kopen?

  De huidige koers van STEPN vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van STEPN deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is STEPN kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik STEPN storten naar Knaken?

  Zoek naar STEPN in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je STEPN stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik STEPN opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek STEPN in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je STEPN alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?