LOADING...

THORChain

THORChain

RUNE
Price
€ 4,1455
-5,70%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#60
Market cap
€ 1.46B
Volume (24h)
€ 135.01M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over THORChain

Wat is THORChain?

THORChain is een gedecentraliseerd netwerk dat interoperabiliteit mogelijk maakt tussen verschillende blockchain-platforms. Het stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies uit te wisselen zonder tussenkomst van een centrale autoriteit, zoals een exchange. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van automatische market makers, die de prijs van een token vaststellen op basis van vraag en aanbod.

Investeren in THORChain?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in cryptocurrencies, dan is THORChain een interessante optie om te overwegen. Door te investeren in THORChain, profiteer je van de voordelen van decentralisatie en interoperabiliteit, waardoor je snel en efficiënt kunt handelen zonder tussenkomst van een derde partij. Bovendien is het netwerk volledig open-source en transparant, waardoor het voor iedereen toegankelijk en controleerbaar is.Bij Knaken kun je eenvoudig investeren in THORChain. Door te kiezen voor deze broker, profiteer je van een gebruiksvriendelijk platform en een snelle en betrouwbare service. Bovendien kun je rekenen op goede ondersteuning van het Knaken team, dat je helpt bij eventuele vragen of problemen. Investeer vandaag nog in THORChain en profiteer van de voordelen van decentralisatie en interoperabiliteit!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om THORChain te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om THORChain te kopen.

  Je kunt THORChain selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik THORChain kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel THORChain kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om THORChain te kopen?

  De huidige koers van THORChain vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van THORChain deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is THORChain kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik THORChain storten naar Knaken?

  Zoek naar THORChain in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je THORChain stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik THORChain opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek THORChain in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je THORChain alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?