LOADING...

Band Protocol

Band Protocol

BAND
Price
€ 1,012
+ 0,79%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#255
Market cap
€ 157.68M
Volume (24h)
€ 3.64M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Band Protocol

Wat is Band Protocol?

Band Protocol is een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat gegevens van buitenaf naar smart contracts op blockchain-platforms brengt. Het stelt ontwikkelaars in staat om betrouwbare, nauwkeurige en real-time gegevens te gebruiken voor hun gedecentraliseerde applicaties, zonder afhankelijk te zijn van centrale gegevensbronnen of middelen. Door het gebruik van Band Protocol kunnen ontwikkelaars hun DApps verbeteren en uitbreiden met meer functionaliteit en use cases, zoals gedecentraliseerde financiën, gaming, verzekerings- en supply chain management.

Investeren in Band Protocol?

Nu, als het gaat om investeren in Band Protocol bij Knaken, dan is het belangrijk om te weten dat het een van de snelst groeiende en meest veelbelovende gedecentraliseerde orakelnetwerken is in de crypto-industrie. Door te investeren in Band Protocol bij Knaken, krijg je de kans om deel te nemen aan de groei van dit innovatieve platform en te profiteren van de toenemende vraag naar gedecentraliseerde applicaties en de behoefte aan nauwkeurige gegevensbronnen. Met Knaken, kunt u gemakkelijk en veilig Band Protocol kopen en verkopen met lage tarieven en snelle transacties. Investeer nu in Band Protocol bij Knaken en haal het meeste uit uw crypto-portfolio.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Band Protocol te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Band Protocol te kopen.

  Je kunt Band Protocol selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Band Protocol kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Band Protocol kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Band Protocol te kopen?

  De huidige koers van Band Protocol vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Band Protocol deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Band Protocol kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Band Protocol storten naar Knaken?

  Zoek naar Band Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Band Protocol stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Band Protocol opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Band Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Band Protocol alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?