LOADING...

Mirror Protocol

Mirror Protocol

MIR
Price
€ 0,027
-15,15%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#1593
Market cap
€ 2.35M
Volume (24h)
€ 450.56K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Mirror Protocol

Wat is Mirror Protocol?

Mirror Protocol is een gedecentraliseerd financieel platform dat het mogelijk maakt om synthetische activa te creëren die de waarde van echte activa, zoals aandelen, grondstoffen en valuta's, volgen. Het platform is gebouwd op het Terra blockchain-netwerk en stelt gebruikers in staat om te handelen in deze synthetische activa met behulp van cryptocurrency.

Investeren in Mirror Protocol?

Ben je op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid? Overweeg dan eens om te investeren in Mirror Protocol bij Knaken! Mirror Protocol is een innovatief platform waarmee je kunt handelen in synthetische activa die de waarde van echte activa volgen. Denk aan aandelen, grondstoffen en valuta's. Het platform is veilig en transparant, omdat het gebouwd is op de Terra blockchain. En het beste van alles: je kunt handelen met cryptocurrency, wat het proces heel eenvoudig en toegankelijk maakt. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met investeren in Mirror Protocol bij Knaken en profiteer van de voordelen van dit baanbrekende platform!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Mirror Protocol te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Mirror Protocol te kopen.

  Je kunt Mirror Protocol selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Mirror Protocol kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Mirror Protocol kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Mirror Protocol te kopen?

  De huidige koers van Mirror Protocol vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Mirror Protocol deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Mirror Protocol kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Mirror Protocol storten naar Knaken?

  Zoek naar Mirror Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Mirror Protocol stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Mirror Protocol opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Mirror Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Mirror Protocol alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?