LOADING...

Perpetual Protocol

Perpetual Protocol

PERP
Price
€ 0,7575
-3,01%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#574
Market cap
€ 53.36M
Volume (24h)
€ 4.68M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Perpetual Protocol

Wat is Perpetual Protocol?

Perpetual Protocol is een gedecentraliseerd handelsplatform dat gebruik maakt van blockchain-technologie om eindeloze futures-contracten aan te bieden voor verschillende cryptocurrencies en andere activa. Dit betekent dat gebruikers de mogelijkheid hebben om te handelen in toekomstige prijzen van deze activa zonder de noodzaak van een vervaldatum, zoals bij traditionele futures-contracten het geval is.

Investeren in Perpetual Protocol?

Als investeerder biedt Perpetual Protocol een aantal voordelen. Ten eerste biedt het platform een hoge liquiditeit, wat betekent dat er veel kopers en verkopers zijn om mee te handelen. Daarnaast biedt het een hoge mate van transparantie en veiligheid vanwege de decentrale aard van het platform. Bovendien worden er lage handelskosten in rekening gebracht in vergelijking met traditionele beurzen.Als je geïnteresseerd bent in investeren in Perpetual Protocol, dan is Knaken de ideale broker om dit te doen. Knaken is een betrouwbare broker die gespecialiseerd is in het verhandelen van cryptocurrencies en biedt een gemakkelijk te gebruiken platform om te handelen in Perpetual Protocol. Door te investeren in Perpetual Protocol, kun je profiteren van de voordelen van dit innovatieve handelsplatform en mogelijk een aantrekkelijk rendement behalen op je investering.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Perpetual Protocol te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Perpetual Protocol te kopen.

  Je kunt Perpetual Protocol selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Perpetual Protocol kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Perpetual Protocol kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Perpetual Protocol te kopen?

  De huidige koers van Perpetual Protocol vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Perpetual Protocol deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Perpetual Protocol kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Perpetual Protocol storten naar Knaken?

  Zoek naar Perpetual Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Perpetual Protocol stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Perpetual Protocol opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Perpetual Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Perpetual Protocol alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?