LOADING...

Origin Protocol

Origin Protocol

OGN
Price
€ 0,14955
-2,23%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#486
Market cap
€ 93.87M
Volume (24h)
€ 40.24M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Origin Protocol

Wat is Origin Protocol?

Origin Protocol is een open-source blockchain platform dat zich richt op het creëren van gedecentraliseerde marktplaatsen en e-commerce toepassingen. Het stelt ontwikkelaars in staat om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen op het Ethereum-netwerk, waardoor gebruikers direct kunnen handelen zonder tussenkomst van tussenpersonen zoals bedrijven of banken.

Investeren in Origin Protocol?

Als je geïnteresseerd bent in blockchain-technologie en de potentie van gedecentraliseerde marktplaatsen, dan is investeren in Origin Protocol via Knaken een slimme zet. Origin Protocol heeft een sterk team en een bewezen track record op het gebied van e-commerce en blockchain-ontwikkeling. Bovendien heeft het platform al verschillende partnerschappen aangekondigd met grote spelers in de e-commerce-industrie.Door te investeren in Origin Protocol, maak je deel uit van de toekomst van e-commerce en de evolutie van blockchain-technologie. Knaken is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke broker die het gemakkelijk maakt om te investeren in Origin Protocol en andere cryptovaluta. Met Knaken kun je gemakkelijk en veilig investeren in de toekomst van e-commerce en blockchain-technologie.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Origin Protocol te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Origin Protocol te kopen.

  Je kunt Origin Protocol selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Origin Protocol kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Origin Protocol kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Origin Protocol te kopen?

  De huidige koers van Origin Protocol vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Origin Protocol deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Origin Protocol kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Origin Protocol storten naar Knaken?

  Zoek naar Origin Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Origin Protocol stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Origin Protocol opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Origin Protocol in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Origin Protocol alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?