LOADING...

WAVES
WAVES
WAVES
€ 2,47
-6,45%
Volume 24u € 197.974.772

Wat is waves coin?

Waves is een community-based stack van gedecentraliseerde open-sourcetechnologieën om schaalbare, gebruiksvriendelijke apps te bouwen

Waarom investeren mensen in Waves?

Waves maakt een wereld van NFT's, DAO's en andere nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk. Daarnaast levert Waves extreem snelle ervaringen tegen extreem lage kosten. Ook is Waves zeer succesvol in het maken van bruggen naar andere ecosystemen voor eenvoudige interoperabiliteit. Tot slot streeft Waves ernaar het maximale uit blockchain te halen, met een minimale ecologische voetafdruk. Dit is erg populair vandaag de dag onder investeerders en politici wereldwijd.

Over Waves

Snel, lage kosten en milieuvriendelijk. Dit zijn de drie speerpunten waar Waves zich op richt.Waves, gelanceerd in 2016, is een wereldwijd open-sourceplatform voor gedecentraliseerde applicaties. Op basis van proof-of-stake-consensus streeft Waves ernaar om het meeste uit blockchain te halen, met een minimale ecologische voetafdruk.Waves-technologiestack kan profiteren van alle gebruikssituaties die beveiliging en decentralisatie vereisen - open financiën, persoonlijke identificatie, gaming, gevoelige gegevens en vele andere.

Waves crypto

Waves is een open blockchain-protocol en ontwikkelingstool voor Web 3.0-applicaties en gedecentraliseerde oplossingen. Waves biedt een unieke benadering van gedecentraliseerde applicatie ontwikkeling: door gas fee en niet-Turing-complete taal te vermijden, houden we het systeem veilig en voorspelbaar. Voor het maken van slimme contracten biedt Waves de moedertaal Ride. De duidelijke en ontwikkelaarsvriendelijke syntaxis maakt de ontwikkeling van blockchain eenvoudig en intuïtief.

Het Waves-NG-protocol verhoogt de blockchain-prestaties tot honderden transacties per seconde door gebruik te maken van "liquid blocks" die continu groeien totdat het volgende blok wordt gemaakt. Het duurt meestal ongeveer 2 seconden om een ​​transactie aan het blok toe te voegen, wat bijdraagt ​​aan de gebruikerservaring van apps.

Hoe werkt Waves Crypto?

Met de Waves-blockchain kunnen twee verschillende soorten nodes zijn software uitvoeren: volledige nodes en lichtgewicht nodes.Volledige nodes houden een volledige geschiedenis van de transacties bij, terwijl lichtgewicht nodes afhankelijk zijn van volledige nodes voor transactiebevestiging en interacties binnen het netwerk.Om het gedistribueerde netwerk gesynchroniseerd te houden, gebruikt Waves een variant van het proof-of-stake (PoS) consensusmechanisme genaamd leased proof-of-stake (LPoS).

De Waves LPoS Blockchain

In een traditioneel proof-of-stake-model kan elke node dat ervoor kiest tokens te vergrendelen, in aanmerking komen om blokken aan de blockchain toe te voegen. De kans dat een node een blok kan toevoegen, neemt over het algemeen toe of af, afhankelijk van het aantal coins dat een knooppunt in een speciaal contract heeft vastgelegd.Met de LPoS hebben coins ook de mogelijkheid om hun saldo te leasen aan volledige nodes.Dit betekent dat wanneer een volledige node wordt geselecteerd om het volgende blok te produceren en wordt gecompenseerd, nodes die tokens leasen naar die geselecteerde node, verdienen een bepaalde percentage van de uitbetaling.

Waves-NG

Het protocol dat bepaalt welke node het recht krijgt om het volgende blok te produceren, wordt Waves-NG genoemd, en het is een wijziging van een idee dat eerst werd voorgesteld (maar afgewezen) voor Bitcoin (BTC).Waves-NG splitst de Waves-blockchain op in twee soorten blokken: 'key blocks' en 'micro blocks'. Key blocks worden gemaakt door een willekeurig gekozen proof-of-stake miner. Een 'public key' in dit blok wordt vervolgens door andere nodes gebruikt om veel micro blocks te maken die transacties bevatten.

Waves Smart assets

Centraal in de Waves-blockchain staat de mogelijkheid om 'Smart Assets'-tokens te maken met een bijgevoegd script geschreven in Ride, een programmeertaal die eigen is aan Waves. Elke token kan functionaliteiten krijgen door een script toe te voegen. De uitvoering van de scripts kost 0,004 WAVES.Omdat Waves gebruikers in staat stelt tokens uit te geven zonder enige programmeerervaring, worden de tokens en daaropvolgende overdrachten gedaan als bijlagen die aan transacties worden toegevoegd.Verschillende transactietypes worden geïntroduceerd via plug-ins die als extensies bovenop de blockchain worden geïnstalleerd.

Waves coin kopen met iDEAL

Naast Waves beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Litcoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Bitcoin Cash, Aave en Algorand.

Meer informatie over alle koersen

Naast alle informatie over de Waves koers beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins en koersinformatie zoals de Bitcoin koers, Ethereum koers, Solana koers, Ripple koers, Dogecoin koers, USD coin koers, Teher koers, Cardano koers, Polkadot koers, Chainlink koers, Litecoin koers, Stellar Lumens koers, Axie Infinity koers, Tezos koers, Ethereum classic koers, Decentraland koers, Nano koers, Loopring koers en Cosmos koers.