LOADING...

ICON

ICON

ICX
Price
€ 0,20535
-2,96%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#290
Market cap
€ 224.83M
Volume (24h)
€ 2.79M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over ICON

Wat is ICON?

ICON is een blockchain-project dat als doel heeft om verschillende blockchain-netwerken met elkaar te verbinden. Het idee hierachter is dat door het creëren van een netwerk van blockchain-netwerken, ICON de interoperabiliteit tussen verschillende systemen en protocollen kan verbeteren, waardoor ze naadloos met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen uitwisselen. Dit kan leiden tot meer efficiënte en transparante processen, evenals meer innovatieve toepassingen op verschillende gebieden, waaronder finance, gezondheidszorg en supply chain management.

Investeren in ICON?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in cryptocurrency, dan is ICON zeker een project om in de gaten te houden. Het heeft een sterke ontwikkelgemeenschap en wordt ondersteund door enkele grote bedrijven in Zuid-Korea, waaronder Samsung. Bovendien heeft het al verschillende partnerships gesloten met andere blockchain-projecten en organisaties.Bij Knaken kun je gemakkelijk en veilig investeren in ICON. Met ons gebruiksvriendelijke platform en snelle transacties kun je snel en eenvoudig cryptocurrency kopen en verkopen. Of je nu een doorgewinterde investeerder bent of nieuw bent in de wereld van cryptocurrency, bij Knaken kun je rekenen op uitstekende service en ondersteuning. Begin vandaag nog met investeren in ICON bij Knaken en profiteer van de groeiende mogelijkheden van dit veelbelovende blockchain-project!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om ICON te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om ICON te kopen.

  Je kunt ICON selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik ICON kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel ICON kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om ICON te kopen?

  De huidige koers van ICON vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van ICON deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is ICON kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik ICON storten naar Knaken?

  Zoek naar ICON in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je ICON stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik ICON opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek ICON in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je ICON alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?