LOADING...

JasmyCoin

JasmyCoin

JASMY
Price
€ 0,034595
-3,22%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#52
Market cap
€ 1.75B
Volume (24h)
€ 238.09M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over JasmyCoin

Wat is JasmyCoin?

JasmyCoin is een cryptocurrency die draait op de blockchain technologie. Het is ontworpen om snel en veilig online betalingen te verwerken zonder tussenkomst van een derde partij. JasmyCoin maakt gebruik van een gedecentraliseerd netwerk van computers, wat betekent dat er geen centrale autoriteit is die controle heeft over de transacties.

Investeren in JasmyCoin?

Als je op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid in de snelgroeiende wereld van cryptocurrency, dan is JasmyCoin een interessante optie om te overwegen. Met Knaken, een betrouwbare en veilige broker, kun jij eenvoudig investeren in JasmyCoin.JasmyCoin is uniek vanwege zijn snelle transactiesnelheid en lage transactiekosten. Het heeft een solide team van ontwikkelaars en is momenteel actief op verschillende cryptocurrency exchanges. Als jij gelooft in de toekomst van digitale valuta en wilt profiteren van de groeiende populariteit van cryptocurrency, dan is JasmyCoin een slimme investering.Door te investeren in JasmyCoin via Knaken, kun jij profiteren van de expertise van deze broker op het gebied van cryptocurrency trading. Knaken biedt een gebruiksvriendelijk platform en uitstekende klantenservice om jouw investeringen te ondersteunen. Aarzel niet langer en investeer vandaag nog in JasmyCoin bij Knaken.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om JasmyCoin te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om JasmyCoin te kopen.

  Je kunt JasmyCoin selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik JasmyCoin kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel JasmyCoin kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om JasmyCoin te kopen?

  De huidige koers van JasmyCoin vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van JasmyCoin deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is JasmyCoin kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik JasmyCoin storten naar Knaken?

  Zoek naar JasmyCoin in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je JasmyCoin stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik JasmyCoin opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek JasmyCoin in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je JasmyCoin alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?