LOADING...

Alien Worlds

Alien Worlds

TLM
Price
€ 0,012655
-0,77%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#554
Market cap
€ 59.29M
Volume (24h)
€ 4.86M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Alien Worlds

Wat is Alien Worlds?

Alien Worlds is een blockchain-gebaseerd spel dat zich afspeelt in een virtueel universum waar spelers kunnen strijden, exploreren en middelen kunnen ontginnen. Het spel wordt ondersteund door een cryptocurrency genaamd "Trilium" en biedt spelers de mogelijkheid om Trilium te verdienen door deel te nemen aan het spel en taken uit te voeren. Spelers kunnen hun verdiende Trilium gebruiken om in-game items te kopen of ze kunnen het verhandelen op cryptocurrency-exchanges voor andere digitale of fiat-valuta's.

Investeren in Alien Worlds?

Als je op zoek bent naar een spannende nieuwe manier om te investeren, dan is Alien Worlds zeker de moeite waard om te overwegen. Met de toenemende populariteit van blockchain-gebaseerde spellen en de groeiende acceptatie van cryptocurrencies, is Alien Worlds goed gepositioneerd om te profiteren van deze trends. Bovendien biedt het spel een leuke en boeiende manier om betrokken te raken bij de wereld van cryptocurrencies.Als je wilt investeren in Alien Worlds, kan je dat doen bij Knaken. Je kunt eenvoudig en veilig cryptocurrencies kopen, verkopen en verhandelen, waaronder Trilium, de cryptocurrency van Alien Worlds. Door te investeren in Alien Worlds via Knaken, kan je potentieel profiteren van de groeiende populariteit van het spel en de stijgende waarde van Trilium. Houd er wel rekening mee dat investeren altijd risico's met zich meebrengt en het verstandig is om goed onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Alien Worlds te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Alien Worlds te kopen.

  Je kunt Alien Worlds selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Alien Worlds kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Alien Worlds kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Alien Worlds te kopen?

  De huidige koers van Alien Worlds vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Alien Worlds deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Alien Worlds kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Alien Worlds storten naar Knaken?

  Zoek naar Alien Worlds in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Alien Worlds stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Alien Worlds opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Alien Worlds in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Alien Worlds alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?