LOADING...

Compound

Compound

COMP
Price
€ 48,19
-2,28%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#137
Market cap
€ 429.59M
Volume (24h)
€ 43.49M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Compound

Wat is Compound?

Compound is een gedecentraliseerd financieringsprotocol gebouwd op het Ethereum-netwerk. Het platform maakt het mogelijk om cryptocurrencies te lenen en uit te lenen zonder tussenkomst van een centrale autoriteit.

Investeren in compound

Jij wilt profiteren van de groeiende populariteit van cryptocurrencies en de mogelijkheid hebben om te lenen en uit te lenen. Compound biedt een geweldige kans om te investeren in een innovatief en groeiend platform. Bij Knaken, onze betrouwbare broker, kun je veilig en eenvoudig investeren in Compound en profiteren van de voordelen van gedecentraliseerde financiering en de potentie van de snelgroeiende cryptocurrency-markt. Met Knaken heb je toegang tot een breed scala aan cryptocurrencies en professionele ondersteuning bij het investeren in Compound en andere crypto-assets. Mis deze kans niet en begin nu met investeren in Compound bij Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Compound te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Compound te kopen.

  Je kunt Compound selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Compound kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Compound kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Compound te kopen?

  De huidige koers van Compound vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Compound deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Compound kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Compound storten naar Knaken?

  Zoek naar Compound in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Compound stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Compound opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Compound in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Compound alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?