LOADING...

1inch

1inch

1INCH
Price
€ 0,3805
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#112
Market cap
€ 520.95M
Volume (24h)
€ 22.12M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over 1inch

Wat is 1inch?

Decentralisatie is de kern van blockchain-technologie en heeft de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Het idee van een gedecentraliseerd financieel systeem heeft veel mensen aangetrokken, omdat het belooft transparantie, veiligheid en controle over je eigen financiën te bieden.1INCH coin is ontworpen om te werken in deze gedecentraliseerde omgeving. Het is de currency van het 1inch Network, een platform dat is gebouwd op de Ethereum blockchain en dat zich richt op het aanbieden van gedecentraliseerde handelsdiensten. Door te investeren in 1INCH coin, investeer je in een platform dat gericht is op het ondersteunen van een gedecentraliseerde financiële toekomst.

Innovatieve technologie

Het 1inch Network maakt gebruik van innovatieve technologieën om handelaren te helpen de beste deals te krijgen in de gedecentraliseerde financiële wereld. Het platform maakt gebruik van een geautomatiseerd market making-systeem dat de beste prijzen voor gebruikers berekent door gegevens te verzamelen van verschillende gedecentraliseerde handelsplatforms.Daarnaast heeft het 1inch Network de lancering aangekondigd van hun eigen AMM (Automated Market Maker) oplossing genaamd Mooniswap. Hierdoor worden gebruikers van het platform in staat gesteld nog betere prijzen te krijgen, en worden liquiditeitsproblemen in de gedecentraliseerde wereld verholpen. Door te investeren in 1INCH coin, investeer je in innovatieve technologie die gericht is op het verbeteren van het gedecentraliseerde financiële ecosysteem.

Groeiende gemeenschap en gebruik

Het 1inch Network heeft de afgelopen tijd enorm aan populariteit gewonnen. Het is inmiddels geïntegreerd met verschillende andere blockchain-protocollen, waaronder Binance Smart Chain, Polygon en Optimism. Het platform heeft ook een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die continu werken aan het verbeteren van het platform.Kortom, 1INCH coin is een veelbelovende investeringsoptie voor iedereen die geïnteresseerd is in de gedecentraliseerde financiële wereld en de mogelijkheden die deze biedt. Met innovatieve technologieën, een groeiende gemeenschap en een groeiend gebruik van het platform, heeft het 1inch Network een sterke positie in de cryptocurrency-markt en is het een slimme keuze voor zowel ervaren als nieuwe investeerders.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om 1inch te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om 1inch te kopen.

  Je kunt 1inch selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik 1inch kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel 1inch kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om 1inch te kopen?

  De huidige koers van 1inch vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van 1inch deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is 1inch kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik 1inch storten naar Knaken?

  Zoek naar 1inch in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je 1inch stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik 1inch opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek 1inch in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je 1inch alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?