LOADING...

Phala

Phala

PHA
Price
€ 0,17585
-2,24%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#391
Market cap
€ 138.53M
Volume (24h)
€ 4.7M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Phala

Wat is Phala?

Phala is een blockchain-gebaseerd privacyplatform dat privacybescherming biedt voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Het biedt een infrastructuur voor gegevensverwerking en opslag waarbij de gebruiker de controle heeft over zijn/haar persoonlijke gegevens en privacy. Het belangrijkste doel van Phala is om de privacy van gebruikers te beschermen zonder de voordelen van blockchain-technologie op te offeren.

Investeren in Phala?

Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare manier om te investeren in blockchain-technologie, dan is Phala een uitstekende keuze. Bij Knaken kun je eenvoudig Phala kopen en verkopen tegen een scherpe prijs. Met Phala profiteer je van een revolutionair privacyplatform dat gebruik maakt van blockchain-technologie om de privacy van gebruikers te beschermen. Het is een geweldige investeringsoptie voor mensen die willen profiteren van de groei van de blockchain-industrie en tegelijkertijd de controle willen houden over hun persoonlijke gegevens. Investeer vandaag nog in Phala bij Knaken en geniet van de voordelen van deze baanbrekende blockchain-technologie!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Phala te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Phala te kopen.

  Je kunt Phala selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Phala kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Phala kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Phala te kopen?

  De huidige koers van Phala vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Phala deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Phala kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Phala storten naar Knaken?

  Zoek naar Phala in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Phala stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Phala opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Phala in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Phala alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?