LOADING...

Chromia

Chromia

CHR
Price
€ 0,22265
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#226
Market cap
€ 204.79M
Volume (24h)
€ 10.45M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Chromia

Wat is Chromia?

Chromia is een blockchain-platform dat is ontworpen voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) die gemakkelijk te gebruiken zijn en schaalbaar zijn. Het maakt gebruik van een hybride consensusmodel dat Proof-of-Stake (PoS) en Byzantine-fault-tolerantie (BFT) combineert om een ​​hoge mate van beveiliging en snelheid te bieden.

Investeren in Chromia?

Chromia is een innovatief blockchain-platform dat is ontworpen voor de toekomst van gedecentraliseerde applicaties. Met zijn unieke hybride consensusmodel, biedt Chromia een uitzonderlijke mate van beveiliging en snelheid.Door te investeren in Chromia via Knaken, heb je de mogelijkheid om te profiteren van de groeiende populariteit van blockchain-technologie en de toenemende vraag naar gedecentraliseerde applicaties. Bovendien is Chromia een platform dat continu evolueert en verbetert, wat betekent dat je kunt investeren in een technologie die voortdurend voorop loopt in de branche.Investeer nu in Chromia via Knaken en profiteer van de toekomst van gedecentraliseerde applicaties!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Chromia te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Chromia te kopen.

  Je kunt Chromia selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Chromia kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Chromia kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Chromia te kopen?

  De huidige koers van Chromia vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Chromia deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Chromia kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Chromia storten naar Knaken?

  Zoek naar Chromia in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Chromia stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Chromia opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Chromia in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Chromia alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?