Over ons

Knaken is een platform waar iedereen terecht kan die toegang zoekt tot de belofte van crypto. Het is een veilige plek waar je allerlei crypto zoals Bitcoin, Ethereum, USDC, Cardano en vele andere kunt verhandelen en bewaren. Vanuit onze passie voor de technologie en digitale valuta zijn we dit bedrijf begonnen en hanteren wij een “Keep it stupid simple” en “No-nonsense” methodiek. Wij bieden onze klanten uitgebreid ondersteuning en schrijven ook regelmatig blogs waar we je op de hoogte houden van ontwikkelingen in de cryptowereld.

Het team bestaat uit een groep enthousiaste mensen met ieder zijn/haar eigen unieke kwaliteiten en passies waardoor we elkaar aanvullen en samen tot geweldige resultaten komen. Samen werken wij aan het succes van Knaken en volgens sommigen zelfs aan een betere wereld.

Opgericht

Ronald en Vincent starten het bedrijf en leggen de website vast. De eerste stap is gezet. In 2018 ging de eerste versie van onze website live.

2017

Groei

Na de livegang in 2018 groeide ons product en klantenbestand uit tot een succesvolle startup. De eerste collega’s werden toegevoegd aan het team en Knaken startte met de DNB-registratie.

2019

Sponsoringen

In februari 2021 is onze DNB-registratie afgerond. Kort hierna ging Knaken partnerships aan met o.a. Feyenoord en bracht Knaken haar mobiele app uit. Knaken groeide uit naar 11 medewerkers.

2021

Settle

In de zomer van 2022 vond de lancering van Knaken Settle plaats. Hierbij zijn wij een stapje dichter bij de visie voor crypto.

2022

Careers

Jong Development team in snel groeiende scale-up zoekt jou om ons unieke crypto platform nog beter te maken. Help ons met het bouwen aan een nieuwe toekomst.

Ontdek onze vacatures

Partners