LOADING...

Aptos

Aptos

APT
Price
€ 5,9256
+ 1,33%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#29
Market cap
€ 2.97B
Volume (24h)
€ 64.97M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Aptos

APTOS

Aptos is een Layer 1 PoS blockchain die gebruik maakt van een smartcontract programmeertaal genaamd Move (gebaseerd op Rust), ontwikkeld door Diem (van facebook) blockchain-ingenieurs. Het heeft als doel om web3 voor het grote publiek toegankelijk te maken en DApps in staat te stellen echte problemen op te lossen.De blockchain kan meer dan 150.000 tps (transacties per seconde) verwerken door parallelle uitvoering. In 2022 haalde Aptos in totaal $350 miljoen op aan financiering van grote investeerders zoals Andreessen Horowitz, FTX Ventures, Jump Crypto en Binance Labs.

INVESTEREN IN APTOS

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Aptos, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Aptos coin kopen en verkopen.Aptos is een nieuwe belangrijke speler in de wereld en heeft potentie de onderlaag van een nieuw ecosysteem te worden.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Aptos te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Aptos te kopen.

  Je kunt Aptos selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Aptos kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Aptos kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Aptos te kopen?

  De huidige koers van Aptos vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Aptos deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Aptos kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Aptos storten naar Knaken?

  Zoek naar Aptos in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Aptos stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Aptos opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Aptos in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Aptos alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?