LOADING...

Flare

Flare

FLR
Price
€ 0,02514
-2,06%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#78
Market cap
€ 1.12B
Volume (24h)
€ 4.71M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Flare

Wat is Flare netwerk

Flare Network is een gedecentraliseerd platform voor slimme contracten dat compatibiliteit biedt met het Ethereum-netwerk en XRP Ledger. Het stelt gebruikers in staat om slimme contracten uit te voeren en DeFi-toepassingen te gebruiken op meerdere blockchains, waardoor de interoperabiliteit tussen verschillende blockchains wordt vergroot.

Investeren in Flare?

Ontdek de kracht van interoperabiliteit en investeer in Flare Network bij Knaken. Met Flare Network kun je profiteren van de mogelijkheid om smart contracts uit te voeren en DeFi toepassingen te gebruiken op meerdere blockchains. Dit vergroot de interoperabiliteit tussen verschillende blockchains en stelt u in staat om toegang te krijgen tot nieuwe kansen en toepassingen. Flare Network is een van de meest veelbelovende projecten in de blockchain wereld en heeft al veel aandacht getrokken van investeerders en DeFi experts. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van interoperabiliteit met Flare Network. 

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Flare te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Flare te kopen.

  Je kunt Flare selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Flare kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Flare kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Flare te kopen?

  De huidige koers van Flare vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Flare deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Flare kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Flare storten naar Knaken?

  Zoek naar Flare in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Flare stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Flare opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Flare in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Flare alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?