LOADING...

Moonriver

Moonriver

MOVR
Price
€ 13,98
-1,71%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#395
Market cap
€ 135.87M
Volume (24h)
€ 3.94M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Moonriver

Wat is Moonriver?

Moonriver is een gedecentraliseerd blockchain-netwerk dat is gebouwd als parallelle keten van Polkadot. Het doel van Moonriver is om een schaalbare, veilige en interoperabele infrastructuur te bieden voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en smart contracts.

Investeren in Moonriver?

Als jij op zoek bent naar een spannende nieuwe investeringsmogelijkheid, dan is Moonriver zeker iets om te overwegen! Het biedt een innovatief en snelgroeiend blockchain-netwerk dat klaar is om de wereld van dApps te veroveren. Als je gelooft in de toekomst van blockchain en de potentie van gedecentraliseerde applicaties, dan is Moonriver een slimme keuze. Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig investeren in Moonriver en profiteren van de groei van dit opkomende netwerk. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met investeren in Moonriver en ontdek de mogelijkheden van de toekomst!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Moonriver te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Moonriver te kopen.

  Je kunt Moonriver selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Moonriver kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Moonriver kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Moonriver te kopen?

  De huidige koers van Moonriver vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Moonriver deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Moonriver kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Moonriver storten naar Knaken?

  Zoek naar Moonriver in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Moonriver stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Moonriver opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Moonriver in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Moonriver alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?