LOADING...

Raydium

Raydium

RAY
Price
€ 1,495
-8,61%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#136
Market cap
€ 423.46M
Volume (24h)
€ 16.51M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Raydium

Wat is Raydium?

Raydium is een AMM-protocol gebouwd op de Solana Blockchain dat on-chain liquiditeit biedt aan een centraal limietorderboek.

Raydium crypto

Het protocol van Raydium werkt samen met Serum en maakt gebruik van het centrale orderboek van DEX. Zo zorgt Raydium crypto voor gedeelde liquiditeit, snelle transacties en nieuwe manieren om rendement te verdienen.Raydium's native token, RAY, zal de basis vormen voor meer ontwikkeling door zijn werking op Solana Blockchain. Dit zal leiden tot meer partnerschappen met andere platforms en tegelijkertijd betere prestaties voor het eigen platform en het hele Solana-ecosysteem.Door gebruik te maken van de Serum DEX, geeft Raydium zijn liquidity providers (LP's) toegang tot de on-chain liquiditeit en de volledige orderstroom van Serum.

Voordelen van Raydium

Raydium toont de volgende belangrijke voordelen die het onderscheiden van andere AMM in DeFi.- Goedkoper en sneller: Door zijn hefboomwerking op Serum in de Solana-blockchain voert Raydium transacties sneller uit dan Ethereum. Ook zijn de gas fee tarieven voordeliger dan die verkrijgbaar zijn op het Ethereum-netwerk.- Brede liquiditeit voor het ecosysteem via een centraal limietorderboek. Raydium geeft onbeperkte liquiditeit aan het centrale limietorderboek van Serum. Zo heeft het hele Solana-ecosysteem toegang tot ononderbroken liquiditeit en ordening via de functionaliteit van Raydium.- Geweldige handelsinterface: Via de geweldige interface van Raydium kunnen gebruikers hun handelsgrafieken bekijken. Dit zal hen helpen bij het controleren van hun transacties en het instellen van limietorders.- Bovendien heeft Raydium een ​​baanbrekend voordeel als AMM die in Serum draait. Dit impliceert een integraal onderdeel; het kan nieuwe en bestaande protocollen en projecten aantrekken in het ecosysteem.- Het zal ook een link zijn voor projecten die willen uitbreiden naar de Solana-blockchain en Serum DEX. Dit zal steevast Raydium en zijn oorspronkelijke munt, het RAY-token, op de voorgrond plaatsen. Ze zullen de basis vormen voor het faciliteren van ontwikkeling op het platform, met partners en het hele ecosysteem.- Bovendien anticipeert Raydium op een toekomst van het veroveren en behouden van de leidende positie onder AMM's en liquiditeitsverschaffers op de Serum DEX. Door de kracht van Solana wil het protocol de vooruitgang van DeFi stimuleren. Als gevolg hiervan zal het de leidende gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) blijven in de gedecentraliseerde financiële wereld.

Wat maakt Raydium uniek?

Andere AMM DExs- en DeFi-protocollen hebben alleen toegang tot liquiditeit binnen hun pool. Daarom hebben ze geen toegang tot een centraal orderboek. Bovendien werken de meeste uitwisselingen op de Ethereum-blockchain, waardoor netwerkcongestie ontstaat. De transactietarieven zijn dus traag en het netwerk rekent hoge tarieven voor gas fee.Door de integratie met Serum op de Solana-blockchain, toont Raydium verschillende functies voor zijn klanten. Sommigen van hen omvatten trading, staking, swapping en farming.Het protocol is de eerste AMM die zowel de Solana-blockchainsnelheid als een DEX-limietorderboek optimaliseert. Dit verklaart de grenzeloze liquiditeitsvoorziening en hoge speed token swap mogelijkheid.

Conclusie over de Raydium coin

Raydium onderscheidt zich door zijn bruikbaarheid van andere AMM's in het Defi-systeem. Terwijl de liquiditeit van andere AMM's beperkt is tot hun pool, strekt Raydium zich uit om zijn gebruikers on-chain diepe liquiditeit te bieden. Bovendien opent Raydium, door gebruik te maken van Serum op de Solana-blockchain, een centraal limietorderboek.Het protocol heeft alles in huis om een ​​gewenste evolutie van DeFi te bewerkstelligen door baanbrekende onbegrensde orderstroom in de industrie.Met zijn uitstekende functies biedt de beurs zijn gebruikers uitstekende crypto-handelservaringen, ongeacht de niveau van activiteiten. Daarnaast zijn er aanpassingsinstellingen waarmee gebruikers hun gewenste niveaus kunnen selecteren en volgens hun voorkeuren kunnen werken.Bovendien doet Raydium zich voor als een innovator, omdat het de eerste AMM op de Solana-blockchain is. De klantenservice via de ondersteuning is indrukwekkend.Het belangrijkste is dat het platform is versterkt, wat gebruikers de juiste beveiliging biedt voor hun handel in digitale activa. Je kunt het protocol uitproberen voor de meest innovatieve ervaring met Raydium.

Raydium kopen met iDEAL

Naast Cardano beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Litcoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Stellar Lumens, Tron, Uniswap, Dai, Bitcoin Cash, Aave en Algorand.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Raydium te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Raydium te kopen.

  Je kunt Raydium selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Raydium kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Raydium kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Raydium te kopen?

  De huidige koers van Raydium vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Raydium deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Raydium kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Raydium storten naar Knaken?

  Zoek naar Raydium in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Raydium stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Raydium opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Raydium in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Raydium alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?