LOADING...

GRN

GRN

G
Price
€ 0,00131278
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#6822
Market cap
Unknown
Volume (24h)
€ 12.32K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over GRN

Vanaf het ontstaan van de blockchain technologie en de blockchain-industrie is deze technologie en industrie een bron van controverse vanwege het verspillende verbruik van stroom en de daaruit voortvloeiende e-waste.De CO2 uitstoot samen met andere tekortkomingen voorkomt dat deze industrie en technolgie een levensvatbaar alternatief is voor het huidige gecentraliseerde systeem.

GRN

De token GRN (GRN wordt uitgesproken als Groen) en de sustainable blockchain GRN Grid is op initiatief van GRNBi B.V. geintroduceerd om eerder genoemde milieuvervuilende problemen aan te pakkenGRN (G) is de “native” token van GRN Grid en dient meerdere use cases, waaronder staking, het betalen van vergoedingen en validators incentives. GRN kan ook worden gebruikt als een methode om te betalen voor (energie geralateerde) diensten geleverd door sommige van de Project partners.

GRN GRID

Door o.a het gebruik van de unieke Proof of Stake v2 methodiek (algorhitme) is GRN Grid een energie-efficiënte, hoogwaardige en goedkope smartchain, die actief decentralisatie en veiligheid ondersteunt.

  Grid zal zich vooral richten op:
 • Het instellen van een kader voor creatieve bedrijfsoplossingen
 • Gebruiksvriendelijkheid creeren voor de consument
 • Het implementateren en ontwikkelingen van WEB3.0 applicaties
 • Duurzaamheid van de blockchain

Grid is de eerste smartchain die wordt gebouwd met de mogelijkheid om volledig op renewable energiebronnen te draaien.GRN werkt werelwijd samen met partners uit de renewable mining- en hosting industrie. Deze unieke partnerschappen zullen niet alleen de stabiliteit van het netwerk waarborgen, maar maken Grid ook vanaf de start een echt duurzaam netwerk.Naast duurzaamheid bevat Grid ook nog verschillende belangrijke functies, zoals een geïntegreerd betalings- en escrow-systeem, swappingpools en encrypted chat tussen gebruikers. Grid validator nodes zijn gedecentraliseerd en voor iedereen beschikbaar.

De GRN Association

GRN Association is een (non-profit) initiatief van GRNBi B.V. en wordt opgericht om de duurzaamheid van de blockchain technologie en de decentralicatie van het project te waarborgen. GRNBi BVbe is gevestigd in Nederland en zal alle benodigde activa gecorreleerd aan het Project GRN en GRN GRID in Q2 2022 overdragen aan de GRN Association (Zwitserland).

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om GRN te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om GRN te kopen.

  Je kunt GRN selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik GRN kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel GRN kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om GRN te kopen?

  De huidige koers van GRN vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van GRN deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is GRN kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik GRN storten naar Knaken?

  Zoek naar GRN in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je GRN stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik GRN opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek GRN in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je GRN alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?