LOADING...

GRN
GRN
G
€ 0,01920164
+ 0,00%
Volume 24u € 2.280.410

Vanaf het ontstaan van de blockchain technologie en de blockchain-industrie is deze technologie en industrie een bron van controverse vanwege het verspillende verbruik van stroom en de daaruit voortvloeiende e-waste.

De CO2 uitstoot samen met andere tekortkomingen voorkomt dat deze industrie en technolgie een levensvatbaar alternatief is voor het huidige gecentraliseerde systeem.

GRN

De token GRN (GRN wordt uitgesproken als Groen) en de sustainable blockchain GRN Grid is op initiatief van GRNBi B.V. geintroduceerd om eerder genoemde milieuvervuilende problemen aan te pakken

GRN (G) is de “native” token van GRN Grid en dient meerdere use cases, waaronder staking, het betalen van vergoedingen en validators incentives. GRN kan ook worden gebruikt als een methode om te betalen voor (energie geralateerde) diensten geleverd door sommige van de Project partners.

GRN GRID

Door o.a het gebruik van de unieke Proof of Stake v2 methodiek (algorhitme) is GRN Grid een energie-efficiënte, hoogwaardige en goedkope smartchain, die actief decentralisatie en veiligheid ondersteunt.

    Grid zal zich vooral richten op:
  1. Het instellen van een kader voor creatieve bedrijfsoplossingen
  2. Gebruiksvriendelijkheid creeren voor de consument
  3. Het implementateren en ontwikkelingen van WEB3.0 applicaties
  4. Duurzaamheid van de blockchain

Grid is de eerste smartchain die wordt gebouwd met de mogelijkheid om volledig op renewable energiebronnen te draaien.

GRN werkt werelwijd samen met partners uit de renewable mining- en hosting industrie. GRN Energy (een product van GRNBi BV) is een van de belangrijkste projectpartners met een groot wereldwijd netwek die interesse heeft getoond en zal starten met het runnen Grid validator nodes. Deze unieke partnerschappen zullen niet alleen de stabiliteit van het netwerk waarborgen, maar maken Grid ook vanaf de start een echt duurzaam netwerk.

Naast duurzaamheid bevat Grid ook nog verschillende belangrijke functies, zoals een geïntegreerd betalings- en escrow-systeem, swappingpools en encrypted chat tussen gebruikers. Grid validator nodes zijn gedecentraliseerd en voor iedereen beschikbaar.

De GRN Association

GRN Association is een (non-profit) initiatief van GRNBi B.V. en wordt opgericht om de duurzaamheid van de blockchain technologie en de decentralicatie van het project te waarborgen. GRNBi BVbe is gevestigd in Nederland en zal alle benodigde activa gecorreleerd aan het Project GRN en GRN GRID in Q2 2022 overdragen aan de GRN Association (Zwitserland).