LOADING...

Keep Network

Keep Network

KEEP
Price
€ 0,110295
-8,88%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#380
Market cap
€ 113.31M
Volume (24h)
€ 31.71K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Keep Network

Wat is Keep Network?

Keep Network is een gedecentraliseerd netwerk dat is ontworpen om de privacy en veiligheid van gegevens en activa op de blockchain te verbeteren. Het biedt een vertrouwde en schaalbare manier om vertrouwelijke gegevens op te slaan, te delen en te gebruiken zonder deze bloot te stellen aan kwaadaardige partijen.

Investeren in Keep Network?

Als je op zoek bent naar een interessante investeringsmogelijkheid, overweeg dan om in Keep Network te investeren via Knaken. Keep Network is een veelbelovende blockchain-oplossing die een oplossing biedt voor de privacy- en veiligheidsproblemen van de blockchain. Het platform heeft al verschillende partnerships afgesloten en heeft een solide ontwikkelingsteam achter zich staan.Door in Keep Network te investeren, kun je profiteren van de groeiende vraag naar privacy- en beveiligingsoplossingen op de blockchain. Knaken biedt een veilig en betrouwbaar platform om in Keep Network te investeren en heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en gemakkelijk kunt investeren. Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in Keep Network via Knaken en profiteer van de toekomstige groei van deze veelbelovende blockchain-oplossing!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Keep Network te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Keep Network te kopen.

  Je kunt Keep Network selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Keep Network kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Keep Network kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Keep Network te kopen?

  De huidige koers van Keep Network vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Keep Network deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Keep Network kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Keep Network storten naar Knaken?

  Zoek naar Keep Network in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Keep Network stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Keep Network opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Keep Network in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Keep Network alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?