LOADING...

EDMC Network

EDMC Network

EDMC
PRE-SALE
Price
€ 0,0595
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
Unknown
Market cap
Unknown
Volume (24h)
Unknown
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over EDMC Network

Over EDMC Network

Duik in de wereld van EDMC Network, een op Polygon gebouwd platform dat in het epicentrum staat van de wereldwijde dansmuziekscene. Het is meer dan alleen een merk; het is een beweging die Dance Music labels, uitgevers, producers, deejays, promoters, agenten en gepassioneerde fans samenbrengt in een grote Electronic Dance Music Community (EDMC)

Onze missie

Onze missie is om opkomende talenten te koesteren en hen een mondiaal podium te geven om te schitteren en direct te verbinden aan een wereldwijd publiek. Met onze decentrale talent pool app DROPPER by EDMC  kunnen gebruikers nieuw EDM-talent ontdekken, luisteren en spelen in de listen- & vote to earn gamefication modus. Het gaat niet om alleen om luisteren; het gaat om betrokkenheid!

Het EDMC-token

$EDMC is de token van het EDMC Network. De token wordt gebruikt voor het onderhouden van het eigen ecosysteem van de DROPPER-applicatie en de daaraan gekoppelde Titanium NFT’s (samenwerking met LTO Network). Tevens kunnen $EDMC houders direct gebruik maken van het EDMC Membership programma waardoor zij toegang krijgen tot een groot aantal toekomstige kortingen en voordelen.Naast de directe verbinding die gemaakt wordt tussen de producers en de fans zal de community fungeren als een mondiale talentscout. De transparantie in het verdienmodel voor producers en overige community members zal er voor zorgen dat het EDMC Network voor vele gebruikers hun eerste kennismaking wordt met de mogelijkheden die WEB 3.0 te bieden heeft.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om EDMC Network te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om EDMC Network te kopen.

  Je kunt EDMC Network selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik EDMC Network kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel EDMC Network kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om EDMC Network te kopen?

  De huidige koers van EDMC Network vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van EDMC Network deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is EDMC Network kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik EDMC Network storten naar Knaken?

  Zoek naar EDMC Network in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je EDMC Network stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik EDMC Network opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek EDMC Network in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je EDMC Network alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?