LOADING...

The Graph

The Graph

GRT
Price
€ 0,176
-0,80%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#47
Market cap
€ 1.85B
Volume (24h)
€ 37.18M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over The Graph

Wat is The Graph?

The Graph is een open-source protocol dat wordt gebruikt om gegevens uit gedecentraliseerde netwerken te indexeren en te bevragen. Hierdoor kunnen ontwikkelaars sneller en efficiënter applicaties bouwen die draaien op blockchain-technologie. Door te investeren in The Graph, draag je bij aan de ontwikkeling van een infrastructuur die de weg vrijmaakt voor de volgende generatie blockchain-applicaties.

Investeren in The Graph?

Ben je op zoek naar een manier om te investeren in de toekomst van blockchain-technologie? Dan is The Graph misschien wel de juiste keuze voor jou. Met dit open-source protocol kunnen ontwikkelaars sneller en efficiënter applicaties bouwen die draaien op gedecentraliseerde netwerken. Door te investeren in The Graph, draag je bij aan de ontwikkeling van een infrastructuur die de weg vrijmaakt voor de volgende generatie blockchain-applicaties. Bij Knaken kun je veilig en eenvoudig investeren in The Graph. Begin vandaag nog en maak deel uit van de toekomst van blockchain!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om The Graph te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om The Graph te kopen.

  Je kunt The Graph selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik The Graph kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel The Graph kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om The Graph te kopen?

  De huidige koers van The Graph vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van The Graph deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is The Graph kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik The Graph storten naar Knaken?

  Zoek naar The Graph in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je The Graph stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik The Graph opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek The Graph in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je The Graph alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?