LOADING...

Category Expertise
10 - 06 - 24 Knaken

EUR CoinVertible (EURCV): Een Euro-gebaseerde Stablecoin

EUR CoinVertible (EURCV) is een digitale asset die als stablecoin is gekoppeld aan de waarde van de euro. Ontdek hoe EUR CoinVertible werkt en waarom het uniek is binnen de wereld van gedecentraliseerde financiën.

Ontdek nu
general beginner
30 - 05 - 24 Knaken

Heerenveen pakt groots uit met Knaken Settle

Knaken wordt co-sponsor en 'Preferred Supplier Transfers', wat internationale transfers veilig en eenvoudig maakt met cryptovaluta. Fans kunnen nu tickets en merchandise met crypto betalen.

Ontdek nu
general beginner
22 - 05 - 24 Knaken

Wallet Verificatie: Integratie WalletConnect bij Knaken

Snelle en eenvoudige wallet verificatie met WalletConnect op Knaken. Ondersteund door MetaMask, Trust Wallet en meer. Toekomstige integraties met Settle en stortingen via WalletConnect. Verifieer meerdere adressen. Beschikbaar via ons portal, binnenkort op de mobiele app.

Ontdek nu
general beginner
16 - 05 - 24 Knaken

Knaken Introduceert Passkeys voor Verbeterde Veiligheid en Gebruiksgemak

Ontdek hoe Knaken je account nog veiliger maakt met de introductie van Passkeys. Leer over de voordelen van deze nieuwe inlogmethode en hoe je deze eenvoudig kunt activeren. Blijf up-to-date met onze beveiligingsmaatregelen voor een veilige crypto-ervaring.

Ontdek nu
general beginner
30 - 04 - 24 Knaken

Feyenoord maakt cryptobetaling mogelijk met Settle van Knaken

Ontdek hoe Feyenoord en Knaken pionieren met Settle, de eerste betaaloplossing in Nederland die cryptovaluta accepteert voor seizoenkaartverlengingen. Deze samenwerking benadrukt de fusie van traditionele sportwaarden met innovatieve financiële technologie, waarbij gebruiksgemak en flexibiliteit voorop staan voor de supporters.

Ontdek nu
general beginner
19 - 04 - 24 Knaken

De Bitcoin Halving: Een gids voor beginners

Ontdek de basis van Bitcoin halving en het effect ervan op de markt met onze eenvoudige gids. Leer wat het is, waarom het gebeurt en de historische impact ervan op de prijs van Bitcoin.

Ontdek nu
general beginner
12 - 04 - 24 Knaken

KNAKEN EN OARO LANCEREN STRATEGISCH PARTNERSCHIP VOOR INNOVATIEVE TOEGANGSTECHNOLOGIE IN STADIONS

Knaken und OARO starten eine strategische Partnerschaft, um fortschrittliche Krypto- und Identifikationstechnologien in Stadien zu integrieren. Diese Zusammenarbeit zielt darauf ab, die Sicherheit und Zugänglichkeit von Stadien zu verbessern und plant die Einführung dieser Technologien in den Niederlanden und Spanien, um das Fan-Erlebnis zu transformieren und neue Maßstäbe für Sportveranstaltungen zu setzen.

Ontdek nu
general beginner
14 - 03 - 24 Knaken

Knaken lanceert nieuwe campagne 'The Standard'

Knaken herdefinieert standaarden in de financiële wereld door gemak, snelheid en transparante dienstverlening aan te bieden, vrij van verborgen kosten en verouderde processen, en bevordert zo een toekomst van financiële vrijheid en controle.

Ontdek nu
general beginner
31 - 01 - 24 Knaken

Knaken en Planq Network slaan de handen ineen voor strategische blockchain-samenwerking

Knaken en Planq Network, twee Nederlandse pioniers in de crypto- en blockchainwereld, bundelen hun krachten in een strategische samenwerking. Deze samenwerking introduceert Planq's $PLQ-coin op Knaken, waardoor gebruikers kunnen handelen, staken en betalen met de innovatieve $PLQ. Een mijlpaal die het Nederlandse crypto-landschap zal transformeren.

Ontdek nu
general beginner
23 - 01 - 24 Knaken

Buckaroo rolt als eerste gamechanging cryptobetaalsysteem SETTLE van KNAKEN uit

Bij Knaken zijn we verheugd om een nieuwe samenwerking met Buckaroo aan te kondigen, een samenwerking die een revolutie teweegbrengt in de wereld van cryptobetalingen. Deze unieke samenwerking, die van start ging tijdens de Webwinkelvakdagen 2024, markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van digitale transacties.

Ontdek nu
general beginner
28 - 11 - 23 Knaken

Problemen in het Paradijs: Binance, Juridische Problemen en Implicaties voor de Crypto Wereld

Binance, 's werelds grootste cryptocurrency exchange, wordt geconfronteerd met serieuze juridische problemen. Ontdek hoe Knaken, veilig binnen de troef van haar DNB-licentie, een ander pad kiest door de cryptomarkt transparanter en betrouwbaarder te maken.

Ontdek nu
general beginner
20 - 09 - 23 Knaken

De Reis van Goud door de Wereldeconomie

Ontdek de betekenis en rol van goud in de wereldeconomie, van oude munten tot moderne investeringen en digitale goud-tokens.

Ontdek nu
general beginner
15 - 09 - 23 Knaken

How-to: Storten van Euro’s en Crypto op je Knaken Account

Deze blog legt op een eenvoudige manier uit hoe je euro's en cryptocurrencies kunt storten op je Knaken account. Geschikt voor zowel beginners als ervaren crypto-gebruikers.

Ontdek nu
general beginner
12 - 09 - 23 Yoren

How-to: opnemen van euro’s en crypto

Leer hoe je cryptomunten en euro's kunt opnemen met onze uitgebreide handleiding. Verrijk je kennis en verbeter je crypto-vaardigheden met onze stapsgewijze instructies.

Ontdek nu
general beginner
19 - 07 - 23 Bart

How-to: Verifiëren

Knaken staat officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. Het betekent dat wij moeten voldoen aan de Nederlandse wetgeving en daarom is het dus ook nodig om je account te verifiëren.

Ontdek nu
platform beginner
11 - 07 - 23 Bart

How to: SocialBlox (SBLX) verhandelen

Als je SBLX wilt verkopen is daar op dit moment mogelijkheid voor om dit te doen via Uniswap (een DEX). hier leggen we uit hoe dat werkt.

Ontdek nu
platform intermediate
07 - 07 - 23 Knaken

De sprong van BlackRock in de wereld van Bitcoin: Wat betekent dit voor de cryptomarkt?

Duik in de wereld van BlackRock en Bitcoin met deze diepgaande blogpost. Ontdek hoe 's werelds grootste vermogensbeheerder de crypto-ruimte betreedt en wat dit betekent voor de financiële wereld.

Ontdek nu
general intermediate
29 - 06 - 23 Yoren

USDT sturen naar Knaken: Een Stap-voor-Stap Gids

Deze gids legt uit hoe je USDT (Tether) naar Knaken kunt sturen om gebruik te maken van hun USDT Kluis, een investeringsmogelijkheid die tot 15% rendement per jaar kan opleveren. Dit omvat het aanmaken van een Knaken-account, het toevoegen van je exchange-wallet en het versturen van je USDT.

Ontdek nu
general beginner
27 - 06 - 23 Yoren

De race voor een Bitcoin Spot ETF: BlackRock, Deutsche Bank en de toekomst van de cryptomarkt

In deze blog bespreken we de stappen van financiële giganten BlackRock en Deutsche Bank in de richting van Bitcoin ETF's en crypto bewaardiensten, en analyseren we hun potentiële impact op de cryptomarkt en institutionele acceptatie van digitale activa.

Ontdek nu
general beginner
22 - 06 - 23 Knaken

Florin ($XFL) nu beschikbaar op Knaken - bereid je voor op de livegang op 4 juli

Florin ($XFL) is nu beschikbaar voor storting op Knaken, met live handel vanaf 4 juli. Maak je Knaken-account aan en wees klaar om deze veelbelovende munt te verhandelen!

Ontdek nu
general beginner
16 - 06 - 23 Knaken

Waarom overstappen van Binance naar Knaken een goed idee is

Ontdek waarom overstappen naar Knaken een slimme keuze is voor voormalige Binance-gebruikers in Nederland. Profiteer van de vele voordelen die dit betrouwbare, geregistreerde en gebruiksvriendelijke Nederlandse crypto-platform biedt.

Ontdek nu
general beginner
15 - 06 - 23 Yoren

Ontdek de USDT Kluis van Knaken: Haal meer uit je dollars!

Ontdek de USDT Kluis van Knaken en behaal tot wel 15% rendement op je Tether-investering! Ontgrendel professionele beleggingsstrategieën en laat ervaren vermogensbeheerders je vermogen vergroten.

Ontdek nu
platform intermediate
15 - 06 - 23 Bart

Noord-Koreaanse hackers stelen meer dan $100 miljoen van Atomic Wallet gebruikers

Atomic Wallet, een non-custodial gedecentraliseerde wallet, is getroffen door een enorme exploit.

Ontdek nu
general expert
14 - 06 - 23 Bart

Decentralisatie in de cryptowereld: waarom het steeds belangrijker wordt

Decentralisatie is een kernprincipe van blockchain-technologie en de cryptowereld. In een tijd waarin regelgevende instanties zoals de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) steeds meer druk uitoefenen op crypto-activa.

Ontdek nu
general intermediate
13 - 06 - 23 Bart

Opiniestuk: Mijn favoriete crypto munten om nu in te investeren

In de wereld van cryptocurrencies zijn er talloze munten die de aandacht trekken van investeerders en technologie-enthousiastelingen. In dit opiniestuk bespreek ik drie van mijn favoriete coins waar ik hoge verwachtingen van heb: Ethereum, Bitcoin en Mina.

Ontdek nu
general intermediate
01 - 06 - 23 Bart

Waarom overstappen naar Knaken een goed idee is.

Nu ook het Nederlandse Litebit ermee stopt gaan veel mensen op zoek naar alternatieven. Hier lees je waarom overstappen naar Knaken een goed idee is.

Ontdek nu
platform beginner
01 - 06 - 23 Bart

Boilerroomfraude: wat is het en hoe kun je je beschermen?

Boilerroomfraude is een vorm van oplichting waarbij criminelen doorgaans via telefonische verkoop of e-mail beleggers benaderen om hen te verleiden te investeren in aandelen, obligaties, grondstoffen of cryptocurrency.

Ontdek nu
general beginner
25 - 05 - 23 Yoren

Het idee van een Crypto Wallet voor beginners: Ontdek de wereld van digitale valuta

Ontdek alles over crypto wallets en hoe je digitale valuta veilig kunt gebruiken. Leer wat public en private keys zijn, de soorten wallets en hoe je de juiste kiest. Bescherm je cryptocurrency vandaag nog!

Ontdek nu
general beginner
22 - 05 - 23 Yoren

Bitcoin Pizza Day: Een heerlijk feest voor cryptoliefhebbers!

Vier Bitcoin Pizza Day met deze smakelijke blog en ontdek het fascinerende verhaal achter de 10.000 Bitcoin pizza-aankoop.

Ontdek nu
general beginner
17 - 05 - 23 Bart

Beheer je crypto op een ledger nu wel echt helemaal zelf?

Vandaag kwam Ledger in het nieuws met de aankondiging voor een nieuwe firmware-update van de software. Blijkt er nu toch sprake van een "backdoor"?

Ontdek nu
general intermediate
15 - 05 - 23 Yoren

Versterk je Knaken-accountbeveiliging met 2FA Authenticatie

In deze blogpost leer je wat 2FA (twee-factor-authenticatie) is, waarom het belangrijk is voor de beveiliging van je crypto-account en krijg je een stapsgewijze handleiding voor het instellen van 2FA bij Knaken.

Ontdek nu
general beginner
02 - 05 - 23 Yoren

Betalen met Stablecoins: De Voordelen van EURT en XAUT

Ontdek de voordelen van het betalen met stablecoins, zoals EURT en XAUT, en hoe het innovatieve Settle-systeem van Knaken het gemakkelijker maakt om deze valuta's te gebruiken bij het afrekenen in webwinkels.

Ontdek nu
general beginner
02 - 05 - 23 Bart

Wees je eigen bank!

Een van de belangrijkste voordelen van het bezitten van crypto is dat er geen tegenpartij risico is, in tegenstelling tot traditioneel geld, waar je bent overgeleverd aan een bank. Technisch gezien leen je je geld uit aan een bank. Een bank doet aan jou de belofte dat wanneer je het geld nodig hebt je het kan gebruiken. 

Ontdek nu
general intermediate
02 - 05 - 23 Yoren

Controle Nemen over Je Crypto: Een Reis door Spot Trading en CFD's

Ontdek de voordelen van spot trading vergeleken met CFD's en leer waarom het bezitten van de onderliggende crypto-munten leidt tot een veiligere en betere ervaring in de wereld van cryptocurrency-handel.

Ontdek nu
general beginner
01 - 05 - 23 Yoren

De consensusmechanismen: wat zijn ze en wat zijn de voor- en nadelen van elke verschillende methode?

Ontdek de consensusmechanismen in de wereld van blockchain en cryptocurrency: PoW, PoS, PoA, DPoS, PoC, PoET en PoB.

Ontdek nu
general expert
28 - 04 - 23 Knaken

Het Belang van Meerdere Crypto Wallets: Een Veiliger en Efficiënter Beheer van je Cryptocurrency

Ontdek het belang van meerdere crypto wallets voor veilig en efficiënt beheer van je cryptocurrency-investeringen, en leer hoe je je eigen strategie kunt opzetten.

Ontdek nu
general intermediate
25 - 04 - 23 Yoren

Ben je klaar voor de volgende Bull Cycle?

Ontdek de cyclische aard van cryptocurrency markten en leer hoe je je kunt voorbereiden op de volgende Bitcoin- en Ethereum-bull markt.

Ontdek nu
general beginner
24 - 04 - 23 Yoren

Wat zijn stablecoins en hoe werken ze?

Een stablecoin is een cryptocurrency die altijd een stabiele waarde heeft. Er wordt namelijk een onderpand geboden, dat gelijk is aan het aantal uitgegeven munten.

Ontdek nu
general beginner
18 - 04 - 23 Yoren

TOP 10 CRYPTOCURRENCIES IN GITHUB ONTWIKKELINGSACTIVITEIT: EEN NADERE BLIK

Ontdek de top 10 cryptocurrencies met de hoogste GitHub activiteit in de afgelopen week, die de meest actieve projecten laat zien die de blockchain en crypto ruimte vooruit stuwen.

Ontdek nu
general beginner
07 - 04 - 23 Bart

Wat zijn de laatste ontwikkelingen rond het project SocialBlox (SBLX)?

Het project SocialBlox ging meer dan een jaar geleden van start met een exclusieve presale listing bij Knaken en zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe het project er momenteel voor staat!

Ontdek nu
general beginner
02 - 04 - 23 Bart

Externe wallet adres toevoegen

Voor het opnemen en storten van crypto is het nodig om de externe wallet of exchange te verifiëren.

Ontdek nu
platform intermediate
30 - 03 - 23 Bart

Wat zijn ZK-Rollups en waarom zijn ze zo belangrijk?

Laatste tijd horen we steeds meer over zk-rollups als ideale oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem van Ethereum. Lees hier meer over ZK-rollups en waarom ze belangrijk zijn.

Ontdek nu
general expert
30 - 03 - 23 Yoren

Top 10 cryptocurrencies door GitHub ontwikkelingsactiviteit: Een diepe duik

Ontdek de top 10 cryptocurrencies op basis van GitHub-ontwikkelingsactiviteit en leer meer over de projecten die de crypto-industrie vormgeven.

Ontdek nu
general beginner
30 - 03 - 23 Yoren

Opvoeden in het digitale tijdperk: Een gids voor ouders over cryptovaluta

Ontdek onze gids 'Opvoeden in het digitale tijdperk' die ouders helpt om hun kinderen verstandig te begeleiden in de wereld van cryptovaluta. Leer over de basisprincipes, voor- en nadelen, en krijg praktische tips om jouw kind te ondersteunen. Bouw samen aan een financieel verantwoorde toekomst.

Ontdek nu
general beginner
28 - 03 - 23 Knaken

Eigenaar CZ van Binance in de problemen

Volgens amerikaanse toezichthouders zouden er 30 Binance accounts bestaan die geassocieerd zijn met de eigenaar van Binance zelf.

Ontdek nu
general beginner
28 - 03 - 23 Bart

Nieuwe coins uitgelicht! Aptos, LidoDAO en Stacks

Bij Knaken doen we ons best om het aanbod up-to-date te houden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe interessante coins die we kunnen listen. Hier een aantal nieuwe pareltjes in ons aanbod!

Ontdek nu
general intermediate
23 - 03 - 23 Yoren Wierenga

Is Crypto Haram? Een verkenning van het debat

In deze blog verkennen we het debat rondom de vraag of crypto haram of halal is in de Islam. We geven een overzicht van de principes van Islamitische financiën, argumenten vóór en tegen crypto, en benadrukken het belang van het zoeken naar begeleiding van deskundige Islamitische geleerden.

Ontdek nu
general beginner
21 - 03 - 23 Ronald Jonkers (CEO)

Ready, Set, Settle!

Ready, Set, Settle! Ontdek ons innovatieve product gemaakt voor cryptoliefhebbers door cryptoliefhebbers. Verkoop je crypto nooit meer voor euro's en gebruik je portfolio als een betaalrekening.

Ontdek nu
general beginner
14 - 03 - 23 Bart

Bitcoin stijgt met 20%! Ontdek waar deze koers explosie vandaan kwam.

Er ontstond deze week een bankrun bij de drie belangrijkste banken uit de Amerikaanse (fin)tech sector: Silvergate Bank (SI), Silicon Valley Bank (SVB), en Signature Bank (SBNY).

Ontdek nu
general intermediate
24 - 02 - 23 Yoren Wierenga

De geschiedenis van geld: van ruilhandel naar bitcoin

Ontdek de geschiedenis van geld en hoe het is getransformeerd van het ruilsysteem naar de opkomst van digitale munten zoals Bitcoin.

Ontdek nu
general beginner
16 - 02 - 23 Yoren Wierenga

De opkomst en ondergang van beroemde financiële bubbels.

De tulpenmanie, de Zuidzee bubbel. Ontdek de financiële bubbels van het verleden en leer waarom ze ontstonden en hoe ze verdwenen.

Ontdek nu
general intermediate
09 - 02 - 23 Bart

NFT’s op Bitcoin? Hier lees je hoe dat werkt!

We zijn afgelopen jaren natuurlijk al overspoeld met NFT’s in de vorm van lollige plaatjes, verzamel collecties en memes op Ethereum en andere chains, maar nooit eerder waren ze native te vinden op het Bitcoin-netwerk. 

Ontdek nu
general expert
28 - 01 - 23 Bart

Platform basics: kostenoverzicht

Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop deze kosten in te zien.

Ontdek nu
platform intermediate
03 - 01 - 23 Yoren

5 zaken waar je op moet letten voordat je crypto gaat kopen

Krijg tips over waar u op moet letten voordat u cryptocurrency koopt.

Ontdek nu
general beginner
20 - 12 - 22 Bart

Knaken Family

Met dit unieke programma kun je eigenaar worden van een stukje van Knaken. Je krijgt toegang tot een aantal geweldige voordelen en profiteert mee van ons groeiende bedrijf en de opkomende cryptomarkt.

Ontdek nu
platform beginner
20 - 12 - 22 Bart

Periodiek crypto kopen, met een automatische overboeking (DCA)

Hoe koop je periodiek crypto? Een korte uitleg hoe je geautomatiseerd crypto kunt kopen bij Knaken.

Ontdek nu
platform beginner
13 - 12 - 22 Knaken

Crypto basics: crypto storten en opnemen

In deze blog leggen we uit hoe je crypto’s kunt storten en opnemen als onderdeel van onze crypto basics.

Ontdek nu
general intermediate
12 - 12 - 22 Yoren

Platform basics: De Slippage indicator

Wat is de slippage indicator en hoe werkt het? We leggen het je uit en vertellen je hoe een orderboek werkt.

Ontdek nu
platform expert
06 - 12 - 22 Yoren

Crypto basics: Wat is een cryptocurrency portemonnee?

Deze blogpost onderzoekt het concept van cryptocurrency-portefeuilles, bespreekt wat ze zijn, hoe ze werken en de verschillende soorten beschikbare cryptocurrency portefeuilles.

Ontdek nu
general beginner
01 - 12 - 22 Bart

Hoe werkt investeren in crypto en waarom zou je het willen doen?

Investeren in je eigen toekomst is natuurlijk altijd een goed idee. Sparen is 1 ding, maar het is ook erg belangrijk om verstandig met je spaargeld om te gaan.

Ontdek nu
general beginner
28 - 11 - 22 Yoren

Wat is de metaverse en wat heeft crypto er mee te maken?

Wat is de metaverse en hoe werkt het met crypto?

Ontdek nu
general expert
10 - 11 - 22 Yoren

Hoe stap je over van FTX naar Knaken?

In deze blog lees je hoe je je munten van FTX naar Knaken stuurt in 3 simpele stappen.

Ontdek nu
platform intermediate
09 - 11 - 22 Ingezonden

Beleggen in crypto voor je pensioen

Ontdek de mogelijkheden van het beleggen in crypto als aanvulling op je pensioenplanning. Leer hoe crypto kan bijdragen aan een gediversifieerde investeringsportefeuille en hoe het kan bijdragen aan je financiële toekomst.

Ontdek nu
general beginner
14 - 10 - 22 Knaken

Knaken Spaarpot! Staken zonder cryptokoers risico

Bij Knaken ontvang je rente door je euro's voor een periode naar keuze vast te zetten.

Ontdek nu
platform intermediate
13 - 10 - 22 Inzending

Meubels aanschaffen met crypto

Knaken Safe & Simple buying crypto - Buying furniture with crypto

Ontdek nu
general beginner
27 - 09 - 22 Bart

How to Guide: Settle

Lees hier hoe je simpel Settle kan gebruiken.

Ontdek nu
general beginner
21 - 09 - 22 Knaken

Knaken Settle.

Direct betalen met je Knaken rekening, zonder gedoe. Geen ouderwetse bank of geklooi met je portfolio. Gewoon een simpele handeling en de betaling is gedaan. Ff Settle'n?

Ontdek nu
platform beginner
07 - 09 - 22 Bart

De Ethereum merge. Wat verandert er voor jou?

Ethereum merge (voorhen ethereum 2.0) is de langverwachte upgrade van Ethereum, die ervoor moet zorgen dat Ethereum sneller en goedkoper wordt. Dat kan door de migratie naar Proof-of-Stake (PoS).

Ontdek nu
general intermediate
15 - 07 - 22 Knaken

Hoe werkt Bitcoin?

Hoe werkt Bitcoin? Een korte uitleg waar we je uitleggen hoe deze digitale valuta nou precies werkt.

Ontdek nu
general intermediate
06 - 07 - 22 Knaken

Wat is Bitcoin?

Wat is Bitcoin? Een korte uitleg waar we dieper ingaan op wat Bitcoin nu precies is.

Ontdek nu
general beginner
20 - 06 - 22 Knaken

Veiligheid tips & tricks

Wat kun jij doen om je account goed te beveiligen?

Ontdek nu
general beginner
10 - 06 - 22 Knaken

Wat zijn NFT's?

Wat zijn NFT’s en wat kun je ermee?

Ontdek nu
general intermediate
03 - 06 - 22 Knaken

Wat is cryptocurrency?

Wat is cryptocurrency? Dit is wat je moet weten!

Ontdek nu
general intermediate
25 - 05 - 22 Knaken

Wat is blockchain?

Wat is een blockchain en hoe werkt de technologie?

Ontdek nu
general intermediate
22 - 05 - 22 Knaken

Hoe een scale-up in de crypto markt kan doorgroeien: Essentiële stappen en strategieën

Ontdek nu
general beginner
22 - 05 - 22 Knaken

Hoe ga je om met de jaarruimte in je pensioen

Ontdek nu
general beginner
22 - 05 - 22 Knaken

Creditcard zonder BKR: kan dat?

Ontdek nu
general beginner
18 - 05 - 22 Jeroen Blokland

Wat is er aan de hand met Bitcoin en Crypto?

Jeroen Blokland helpt ons navigeren door de stormachtige cryptomarkten en geeft perspectief op het UST-debacle.

Ontdek nu
general expert
13 - 05 - 22 Knaken

De UST crash

Terra aankondiging

Ontdek nu
general expert
25 - 04 - 22 Advertentie

Hoe koop je onroerend goed met cryptocurrency?

Vastgoed kopen met Bitcoin wordt steeds normaler. Van parkeerplaatsen tot dure herenhuizen. Lees hier over de laatste ontwikkelingen rondom vastgoed kopen met digitale assets.

Ontdek nu
general beginner
20 - 04 - 22 Jeroen Blokland

Maak kennis met Jeroen Blokland!

Mijn naam is Jeroen Blokland.

Ontdek nu
general expert
07 - 02 - 22 Knaken

Bitcoin sparen: de voor- en nadelen

Ontdek de belangrijkste voor- en nadelen van het sparen en investeren in Bitcoin. Leer hoe de potentie voor hoge rendementen tegenover de risico's van volatiele koersen staat.

Ontdek nu
general beginner
28 - 12 - 21 Knaken

Dit is wat jij moet weten over een crypto betaalkaart

Deze blog onthult wat je moet weten over een crypto-betaalkaart, van het begrijpen van de technologie tot het navigeren door de kosten en regelgeving.

Ontdek nu
general beginner
28 - 12 - 21 Knaken

Je zakelijke auto leasen met crypto

Begrijp hoe een crypto-betaalkaart werkt, de bijbehorende kosten en of het voor jou mogelijk is om er een te maken. Jouw gids naar nieuwe betalingsmethoden.

Ontdek nu
general beginner
12 - 12 - 21 Knaken

Alles wat je moet weten over technische analyses

In deze blog leggen we precies uit wat technische analyse is en wat jij moet weten om voordeel te halen in de opkomende cryptomarkt.

Ontdek nu
general expert
27 - 11 - 21 Inzending

Alle tips voor wanneer je een presentatie moet geven over crypto

Tips & tricks voor crypto presentaties

Ontdek nu
general beginner
14 - 09 - 21 Inzending

Geld Lenen voor Crypto: Wat je Moet Weten

Leer meer over de voor- en nadelen van het lenen van geld voor cryptocurrency, en waar je op moet letten voordat je deze stap neemt.

Ontdek nu
general beginner
04 - 07 - 21 Knaken

Administratieve en financiële verplichtingen bij het investeren in Crypto

Duik in de wereld van cryptocurrency-investeringen: leer de kernaspecten van registratie bij autoriteiten, het veilig opslaan van sleutels, het bijhouden van transacties, het kiezen van een betrouwbaar uitwisselingsplatform en het begrijpen van de gekoppelde risico's.

Ontdek nu
general beginner
15 - 06 - 21 Knaken

KNAKEN 'OFFICIAL CRYPTO PARTNER' VAN FEYENOORD

Knaken kondigt trots de samenwerking aan als Official Crypto Partner van Feyenoord voor drie seizoenen. Deze strategische alliantie verbindt Feyenoord’s krachtige marketing met Knaken's crypto-expertise, gericht op het toegankelijk maken van cryptocurrency voor een breder publiek. Met de goedkeuring van De Nederlandsche Bank belooft deze samenwerking zowel de zichtbaarheid van Knaken te vergroten als de betrokkenheid van voetbalfans in de cryptowereld te stimuleren.

Ontdek nu
general beginner
13 - 05 - 21 Knaken

Alles wat je moet weten over de looptijd van een persoonlijke lening

Ontdek nu
general beginner
24 - 04 - 21 Knaken

Om te verzekeren of niet te verzekeren: wat is de beste keuze voor jouw waardevolle bezittingen?

Ontdek nu
general beginner
14 - 04 - 21 Inzending

Investeren in verduurzaming met crypto valuta

Ontdek nu
general beginner
16 - 03 - 21 Inzending

Zet de puntjes op de i voor jouw zakelijke event

Ontdek nu
general beginner
15 - 03 - 21 Inzending

4 tips om te starten met particulier beleggen in vastgoed

Ontdek nu
general beginner
01 - 01 - 21 Inzending

Waarom een goedkope fiets kopen?

Ontdek nu
general beginner
21 - 11 - 20 Knaken

Hoe elektra-keuringen de veiligheid en efficiëntie van jouw bedrijf beïnvloeden

Leer hoe regelmatige elektra-keuringen niet alleen de veiligheid verhogen, maar ook de efficiëntie in uw bedrijf verbeteren. Onderschat de kracht van elektra-keuringen niet!

Ontdek nu
general beginner

Klaar om knaken te ontdekken?