LOADING...

Star Atlas

Star Atlas

ATLAS
Price
€ 0,002735
-5,24%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#621
Market cap
€ 47.52M
Volume (24h)
€ 2.11M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Star Atlas

Wat is Star Atlas?

Star Atlas is een blockchain-gebaseerd ruimtevaartsimulatiespel waarin spelers kunnen handelen, vechten en samenwerken om hun eigen intergalactische rijk op te bouwen. Het spel maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals non-fungible tokens (NFT's) en gedecentraliseerde financiën (DeFi), om een unieke, gedecentraliseerde en op blockchain gebaseerde game-ervaring te bieden.

Investeren in Star Atlas?

Heb je ooit gedroomd van het bouwen van je eigen intergalactische rijk? Met Star Atlas is het nu mogelijk! Dit revolutionaire blockchain-gebaseerde ruimtevaartsimulatiespel biedt een unieke ervaring waarbij je kunt handelen, vechten en samenwerken om je eigen rijk op te bouwen.Als je op zoek bent naar een kans om te investeren in de toekomst van gaming en gedecentraliseerde financiën, dan is Star Atlas een geweldige optie.Bij Knaken kun je gemakkelijk investeren in Star Atlas en profiteren van de groeiende populariteit van blockchain-games en gedecentraliseerde financiën. Wacht niet langer en sluit je aan bij de intergalactische gemeenschap van Star Atlas! Naast Star Atlas biedt Knaken vele coins aan zoals Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Uniswap, Stacks, Aptos, CardanoDogecoinShiba Inu, TetherLido DAO en Polygon.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Star Atlas te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Star Atlas te kopen.

  Je kunt Star Atlas selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Star Atlas kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Star Atlas kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Star Atlas te kopen?

  De huidige koers van Star Atlas vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Star Atlas deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Star Atlas kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Star Atlas storten naar Knaken?

  Zoek naar Star Atlas in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Star Atlas stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Star Atlas opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Star Atlas in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Star Atlas alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?