LOADING...

Chainlink
Chainlink
LINK
€ 6,50
-2,85%

Chainlink is een van de populairste cryptocurrency-investeringen van vandaag, met een marktkapitalisatie van $ 11,3 miljard in oktober 2021.

Chainlink, een van de meest gebruikte gedecentraliseerde orakelnetwerken (DON) voor het mogelijk maken van gedecentraliseerde financiën en slimme contracten, was geprijsd op $ 26,72 of € 23,63, op 1 december, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de prijs van december 2020 van € 11,99.

Hoewel Chainlink dit najaar mogelijk aanzienlijk lager is gedaald, zou zijn status als de go-to-orakeloplossing voor het opnemen van off-chain-informatie in slimme contracten het een sterke toekomst moeten geven. Voor degenen die Chainlink zien als een blockchain-gerelateerde investering die in waarde zal stijgen, kan een prijsdaling een kans zijn om laag op Chainlink-links te kopen.

Oracles, of beveiligde off-chain data, stellen netwerken in staat om betrouwbare externe data te accepteren, waardoor de resulterende slimme contracten kunnen reageren op actuele gebeurtenissen en worden geïntegreerd in bedrijfsprocessen. Deze orakels kunnen worden gecombineerd met blockchains, of on-chain code, om een slim contract te creëren, dankzij Chainlink-technologie.

Gedecentraliseerde orakelnetwerken zoals Chainlink, de toonaangevende DON die beschikbaar is, worden als essentieel beschouwd voor de toekomstige functionaliteit van blockchain. Langetermijn investeerders in blockchain-technologie kunnen Chainlink zien als een investering die de komende jaren een potentiële winst van meer dan 300 procent kan opleveren.

Chainlink verwachtingen

‘s Werelds meest populaire Oracle-oplossing voor gedecentraliseerde financiën, slimme contracten, gaming, niet-vervangbare tokens, gaming en meer, Chainlink biedt een reeks gedecentraliseerde services op zijn netwerk. Deze omvatten prijsfeeds, verifieerbare willekeur (VRF), on-chain datafeeds die slimme contractaudits mogelijk maken, en externe adapters die verbindingen met off-chain bronnen mogelijk maken.

Chainlink kende jaar op jaar een driecijferige groei en de verwachting is dat Chainlink op de lange termijn een gezonde groei zal blijven zien. Een investering van vijf jaar in Chainlink zou met meer dan 300 procent kunnen groeien.

De prijs van Chainlink weerspiegelt zijn prestaties - aangezien het al miljarden euro's aan waarde in de keten veiligstelt - evenals zijn potentiële groei en mogelijkheden.

Chainlink 2.0 en zijn netwerk creëren een gedecentraliseerde meta laag die slimme contracten kan verbeteren met vormen van off-chain inhoud die schaalbaar, vertrouwelijk en veilig zijn. Om deze reden wordt verwacht dat Chainlink de komende jaren in waardering zal groeien.

Chainlink koers Euro

De op euro gebaseerde waardering van Chainlink is in 2021 meer dan verdubbeld. Een daling van 40 procent in november haalde Chainlink uit de top 15 van cryptocurrency-investeringen, wat het nu een koopje zou kunnen maken voor degenen die optimistisch zijn over Chainlink.

Chainlink prijsgrafiek

Vanaf 2021 voor € 11,99, is Chainlink gestegen in prijs per link, oplopend tot meer dan € 22 in december 2021. Chainlink is hier en daar gedaald, wat enige volatiliteit vertoont, maar over het algemeen is het in waarde gestegen.