LOADING...

0x

0x

ZRX
Price
€ 0,3535
-3,21%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#174
Market cap
€ 324.24M
Volume (24h)
€ 16.72M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over 0x

Wat is 0x?

0x is een open protocol dat gedecentraliseerde uitwisselingen (DEXs) mogelijk maakt op de Ethereum-blockchain. Het is gebouwd om de interoperabiliteit tussen verschillende gedecentraliseerde exchanges te vergroten en om de handel in Ethereum-tokens (ERC-20) te vergemakkelijken.

Investeren in 0x?

Ben je op zoek naar een nieuwe kans om te investeren in de groeiende wereld van cryptocurrency? Dan zou 0x weleens de perfecte keuze voor jou kunnen zijn! 0x is een innovatief protocol dat de handel in Ethereum-tokens op gedecentraliseerde exchanges mogelijk maakt. Dit biedt een veilige en transparante manier om te handelen zonder afhankelijk te zijn van tussenpersonen zoals banken en financiële instellingen.Als je wilt investeren in 0x, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Met Knaken kun je gemakkelijk en veilig je fiatgeld omzetten in cryptocurrency, waaronder 0x. Bovendien biedt Knaken een uitstekende klantenservice en een gebruikersvriendelijk platform waarmee je snel en eenvoudig kunt investeren.Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in 0x via Knaken en profiteer van de groeiende populariteit van dit veelbelovende protocol!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om 0x te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om 0x te kopen.

  Je kunt 0x selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik 0x kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel 0x kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om 0x te kopen?

  De huidige koers van 0x vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van 0x deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is 0x kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik 0x storten naar Knaken?

  Zoek naar 0x in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je 0x stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik 0x opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek 0x in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je 0x alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?