LOADING...

Kusama

Kusama

KSM
Price
€ 23,68
-5,89%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#153
Market cap
€ 383.97M
Volume (24h)
€ 12.07M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Kusama

Wat is Kusama?

Kusama is een open-source blockchain platform dat is ontworpen als een experimentele omgeving voor ontwikkelaars om nieuwe gedecentraliseerde applicaties en technologieën te testen voordat ze worden geïmplementeerd op het meer gevestigde Polkadot-netwerk. Het wordt ook wel het "canary network" van Polkadot genoemd vanwege zijn flexibiliteit en snelle iteratieve ontwikkelingsproces.

Investeren in Kusama?

Als je op zoek bent naar een veelbelovende blockchain investering, dan is Kusama zeker het overwegen waard. Het platform is zeer flexibel en biedt veel potentieel voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gedecentraliseerde applicaties en blockchain-technologieën.Knaken is een geweldige broker om te gebruiken als je wilt investeren in Kusama. Met Knaken kun je eenvoudig en veilig Kusama tokens kopen en verhandelen tegen lage kosten. Bovendien biedt Knaken een gebruikersvriendelijk platform met veel handige tools om je investeringen in Kusama optimaal te beheren. Aarzel niet om vandaag nog te beginnen met investeren in Kusama via Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Kusama te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Kusama te kopen.

  Je kunt Kusama selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Kusama kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Kusama kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Kusama te kopen?

  De huidige koers van Kusama vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Kusama deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Kusama kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Kusama storten naar Knaken?

  Zoek naar Kusama in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Kusama stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Kusama opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Kusama in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Kusama alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?