LOADING...

Sui

Sui

SUI
Price
€ 1,16135
+ 1,58%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#58
Market cap
€ 1.6B
Volume (24h)
€ 315.04M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Sui

Wat is Sui?

Sui is een blockchain-platform dat is ontworpen om een ​​veilige en efficiënte manier te bieden om gegevens op te slaan en te delen tussen verschillende partijen. De blockchain is ook speciaal ontworpen om zeer schaalbaar te zijn, waardoor het in staat is om grote hoeveelheden transacties te verwerken zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid of veiligheid van het netwerk.De blockchain is van dezelfde generatie als Aptos en het project is ook ontstaan bij een groep mensen die eerder hebben gewerkt aan het Diem (eerder Libra) project van Meta. Hoewel er de enige overlap is tussen de kenmerken van Aptos en Sui, verschillen ze in hun focus en toepassingen. Aptos richt zich bijvoorbeeld op het faciliteren van betalingen en financiële diensten, terwijl Sui zich richt op het opslaan en delen van gegevens tussen verschillende partijen.

Sui & Aptos

Sui gebruikt Move als programmeertaal. Die programmeertaal is ontwikkeld door Facebook voor het Libra blockchain-platform en gebaseerd op de populaire programmeertaal Rust. Het doel van Move was eerder om een veilige en flexibele manier te bieden om slimme contracten te maken en uit te voeren op het Libra-netwerk, (later Diem). Nu wordt move gebruikt voor populaire blockchain netwerken als Aptos en Sui.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Sui te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Sui te kopen.

  Je kunt Sui selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Sui kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Sui kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Sui te kopen?

  De huidige koers van Sui vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Sui deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Sui kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Sui storten naar Knaken?

  Zoek naar Sui in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Sui stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Sui opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Sui in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Sui alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?