LOADING...

Fantom

Fantom

FTM
Price
€ 0,74445
-2,34%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#52
Market cap
€ 2.26B
Volume (24h)
€ 118.25M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Fantom

Wat is Fantom?

Fantom is een open-source smart contract platform dat is gebouwd om snelle en veilige transacties mogelijk te maken. Het is ontworpen om hoge transactiesnelheden te bieden en lage transactiekosten te hebben, waardoor het een aantrekkelijk platform is voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en blockchain-ontwikkelaars. Fantom maakt gebruik van een uniek consensusmechanisme genaamd Lachesis, wat de veiligheid van het netwerk verhoogt en de mogelijkheid biedt om parallelle transacties uit te voeren.

Investeren in Fantom?

Als jij op zoek bent naar een veelbelovend investeringsmogelijkheid in de blockchain-ruimte, dan is Fantom zeker de moeite waard om te overwegen. Met de groeiende populariteit van gedecentraliseerde applicaties en de behoefte aan schaalbaarheid en snelheid, heeft Fantom het potentieel om een belangrijke speler te worden in de blockchain-industrie.Bij Knaken bieden wij jou de mogelijkheid om te investeren in Fantom met onze gebruiksvriendelijke en veilige broker. Met onze geavanceerde tools en professionele ondersteuning, kun jij gemakkelijk en veilig Fantom kopen en verkopen, en profiteren van mogelijke waardestijgingen. Doe nu mee met de toekomst van blockchain-technologie en investeer in Fantom via Knaken.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Fantom te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Fantom te kopen.

  Je kunt Fantom selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Fantom kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Fantom kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Fantom te kopen?

  De huidige koers van Fantom vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Fantom deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Fantom kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Fantom storten naar Knaken?

  Zoek naar Fantom in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Fantom stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Fantom opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Fantom in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Fantom alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?