LOADING...

Tether EURt

Tether EURt

EURT
Price
€ 0,9823105
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#9999999
Market cap
Unknown
Volume (24h)
Unknown
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Tether EURt

Wat is Tether euro (EURT)?

Tether EURt is een stablecoin die is gekoppeld aan de Euro. Een stablecoin is een cryptocurrency die is ontworpen om een ​​stabiele waarde te behouden, in tegenstelling tot andere cryptocurrencies zoals Bitcoin die bekend staan ​​om hun volatiele prijsschommelingen.Tether EURt is gelanceerd door Tether Limited, het bedrijf achter de Tether (USDT) stablecoin die is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. Het idee achter Tether EURt is om gebruikers een stabiele digitale valuta te bieden die is gekoppeld aan de Euro, waardoor het gemakkelijker wordt om transacties uit te voeren zonder zich zorgen te maken over de prijsschommelingen van andere cryptocurrencies.Tether EURt wordt ondersteund door een reserve van Euro's die worden bewaard door Tether Limited. Het bedrijf beweert dat voor elke Tether EURt die wordt uitgegeven, er een overeenkomstige hoeveelheid Euro's in reserve wordt gehouden om de stabiliteit van de munt te garanderen.Kortom, Tether EURt is een stablecoin die is gekoppeld aan de Euro en is ontworpen om een ​​stabiele waarde te behouden, waardoor het gemakkelijker wordt om transacties uit te voeren zonder zich zorgen te maken over prijsschommelingen.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Tether EURt te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Tether EURt te kopen.

  Je kunt Tether EURt selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Tether EURt kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Tether EURt kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Tether EURt te kopen?

  De huidige koers van Tether EURt vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Tether EURt deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Tether EURt kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Tether EURt storten naar Knaken?

  Zoek naar Tether EURt in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Tether EURt stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Tether EURt opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Tether EURt in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Tether EURt alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?