LOADING...

Tether Gold

Tether Gold

XAUT
Price
€ 2.239,93
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#9999999
Market cap
Unknown
Volume (24h)
Unknown
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Tether Gold

Wat is Tether Gold?

Tether Gold (XAUT) is een digitale token die wordt ondersteund door fysiek goud. Elk XAUT-token vertegenwoordigt het eigendom van één troy ounce (ongeveer 31,1035 gram) goud op een London Good Delivery-goudstaaf. Tether Gold is uitgegeven door Tether Limited, hetzelfde bedrijf dat de bekende stablecoin Tether (USDT) heeft uitgebracht.Enkele belangrijke kenmerken van Tether Gold (XAUT) zijn:

 • Prijsstabiliteit: XAUT is gekoppeld aan de waarde van goud, wat het minder volatiel maakt in vergelijking met andere cryptocurrencies.
 • Fysiek goud: XAUT wordt gedekt door fysiek goud dat wordt opgeslagen in een beveiligde kluis. Elke token is gekoppeld aan een specifieke goudstaaf met een uniek serienummer en toewijzingsgegevens.
 • Verhandelbaarheid: XAUT kan worden verhandeld op verschillende cryptocurrency-uitwisselingen en platforms, waardoor het gemakkelijk is om in en uit posities te stappen.
 • Transparantie: Tether Limited biedt regelmatig informatie over hun goudreserves om de solvabiliteit van XAUT te waarborgen.
 • Lage kosten: XAUT heeft lagere kosten dan traditionele goudbeleggingen, zoals ETF's of fysieke goudstaven, en maakt het beheren van goudposities eenvoudiger en efficiënter.Houd er echter rekening mee dat er ook risico's verbonden zijn aan het beleggen in XAUT, zoals marktrisico, liquiditeitsrisico en het risico van het vertrouwen op de uitgever (Tether Limited) om de goudreserves te beheren en te waarborgen.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Tether Gold te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Tether Gold te kopen.

  Je kunt Tether Gold selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Tether Gold kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Tether Gold kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Tether Gold te kopen?

  De huidige koers van Tether Gold vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Tether Gold deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Tether Gold kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Tether Gold storten naar Knaken?

  Zoek naar Tether Gold in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Tether Gold stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Tether Gold opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Tether Gold in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Tether Gold alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?